El Reus-Barça suspès per les pluges es jugarà dimarts 3 de desembre

El conjunt roig-i-negre anuncia la nova data del partit dels del Baix Camp contra el FC Barcelona. L’entrada de dimarts passat servirà per accedir al Palau d’Esports

El dimarts 3 de desembre a les 21.00 hores. Aquesta és la data i l’hora escollida per a la disputa del partit entre el Reus Deportiu Miró i el FC Barcelona, matx corresponent a la jornada 5 de l’OK Lliga 2019-2020 que havia de disputar-se dimarts 22 d’octubre però que va haver de ser suspès per les pluges. El duel, un dels més esperats del calendari reusenc quan aquest és sortejat a l’estiu, ja havia de disputar-se entre setmana després de la primera jornada de competició europea i ara també es jugarà un dimarts després de quedar ajornat i haver de buscar forat per no trencar el calendari ja establert. Les fortes pluges caigudes la setmana passada, minuts abans i durant el teòric inici del partit, van provocar unes visibles goteres del sostre del Palau que mullaven la pista. Ambdós conjunts van decidir ajornar el matx per evitar que la integritat física dels esportistes estigués en perill.

Amb la modificació de la data del duel, aquest caurà ara entre la visita del Club Patí Vic a la capital del Baix Camp el dissabte 30 de novembre i la sortida a la pista del Lloret el dia 7 de desembre. El Reus Deportiu demana als aficionats que van assistir al Palau d’Esports el passat 22 d’octubre que conservin l’entrada en paper, ja que els servirà per accedir a les instal·lacions roig-i-negres el pròxim 3 de desembre. A més, també es mantindrà que el partit serà televisat per Esport3 a partir de les 21.00 hores.


Comentaris