Marc Julià allarga el seu contracte amb el Reus Deportiu

L’olotí Marc Julià, que finalitzava vinculació amb els reusencs el juny del 2021, allarga tres anys més el seu compromís amb el club. Hi ha Julià lligat fins al 2024
Marc Julià posa amb la samarreta del Reus Deportiu | Joan Alfons López

 

Bona notícia per a la parròquia del Reus Deportiu Miró. El club presidit per Mònica Balsells ha anunciat aquesta tarda la renovació de Marc Julià fins que acabi la temporada 2023-2024. El davanter olotí de 25 anys segueix apostant per la capital del Baix Camp per desenvolupar el seu hoquei de la mà d’un club que s’ha vist envoltat per les nombroses baixes que poden produir-se de cara a la temporada vinent i que, amb la continuïtat de Julià, talla d’arrel per fer el primer pas oficial de la campanya 2020-2021.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Julià, un pilar del projecte

Marc Julià va aterrar a Reus l’estiu del 2018 i des d’aleshores ha gaudit d’un paper engrescador que sempre ha anat a més. Durant el seu primer any vestint els colors roig-i-negres, Julià va convertir-se en el màxim golejador de l’equip en el torneig de la regularitat amb 35 dianes en 30 partits, una més que Àlex Rodríguez. Enguany, Julià n’ha marcat setze en dinou encontres, quedant-se sense marcar en només set encontres i veient porteria en la resta. A més, segueix demostrant un gran encert en les faltes directes després de marcar-ne vuit de les disset executades.

 

 

Amb la renovació de Julià, el Reus Deportiu posa ciment en un dels pilars del projecte actual, convertint-se així en el segon jugador amb més de tres anys de contracte vigent després del cas del capità Joan Salvat. Pablo Najera té vincle fins al 2023 mentre que Càndid Ballart i Àlex Rodríguez el tenen fins al juny del 2021. Els únics jugadors que acaben contracte aquesta campanya són César Carballeira, Romà Bancells i Tiago Rafael. Els tres, en diferents circumstàncies, però ja han estat vinculats lluny de Reus de cara a la pròxima temporada.