Joan Oliver desitja que el CF Reus segueixi jugant a la ciutat de Reus

Joan Oliver (CF Reus) parlarà dissabte i TarragonaDigital ho oferirà en directe

Joan Oliver trencarà el seu silenci i oferirà una roda de premsa dissabte a les 12.00 hores a l'Estadi Municipal de Reus

Dissabte 29 de desembre a les 12.00 hores. Serà aleshores quan Joan Oliver, conseller delegat del CF Reus Deportiu, ofereixi la roda de premsa més esperada dels darrers mesos a la capital del Baix Camp. El màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva es posarà davant dels mitjans de comunicació per exposar els darrers fets que han deixat tocada la nau roig-i-negra per culpa de la crisi econòmica que el club pateix públicament des del passat estiu. Oliver, que ha vist com cinc futbolistes han deixat l'entitat en les últimes hores per no pagar les seves mensualitats pendents i com dos més han denunciat per cobrar o abandonar el club, exposarà el seu punt de vista de tot el que ha succeït després de setmanes de silenci intern i extern.

TarragonaDigital us ho oferirà en directe

Com no podia ser d'una altra manera, TarragonaDigital cobrirà la roda de premsa i us l'oferirà en format vídeo mitjançant un Facebook Live que començarà minuts abans de la compareixença de l'empresari barceloní. Mitjançant aquest article o la pàgina de Facebook de la secció d'esports de TarragonaDigital, podreu seguir la que s'espera extensa compareixença pública on es tractaran totes les qüestions que han llevat la son a la parròquia ganxeta les últimes setmanes.

La plantilla havia de tornar als entrenaments

Dissabte era el dia previst per al retorn de l'equip als entrenaments després de quasi una setmana de vacances. El darrer partit, diumenge passat contra l'Atlético Osasuna, va suposar el punt final a la feina abans del retorn a la feina aquest dissabte. Una sessió d'entrenaments que s'ha ajornat i quan se celebri ja no formaran part el porter Èdgar Badia, els defenses Shaq Moore i Mikel Villanueva, el migcampista Vitor Silva i el davanter Fran Carbia després que els seus contractes hagin estat extingits en la jornada d'avui. Jesús Olmo i David Querol, futbolistes que han presentat la denúncia pel procediment abreujat en darrera instància, sí que estan convocats a treballar perquè, si queden lliures, serà el pròxim 8 de gener i no abans.

La roda de premsa de Joan Oliver, completa


Comentaris