El cambrilenc Joan Oriol s'incorpora a la disciplina del Nàstic de Tarragona

El futbolista ha comunicat al fins ara actual club que no volia seguir sota la disciplina lleidatana

A poc a poc el Nàstic de Tarragona de la pròxima temporada, la 2020-2021, va prenent forma. Aquest dilluns, 20 de juliol, s'ha conegut la notícia que el lateral esquerre cambrilenc, Joan Oriol, que ha jugat les dues darreres temporades a les files del LLeida, hauria fitxat pels de Tarragona.

Oriol, que hauria signat per dues temporades, segons diferents informacions publicades, va anunciar aquest cap de setmana, en un escrit al seu perfil de la xarxa social Instagram, que no continuava a les files dels del Segrià. En concret, el veterà futbolista, de 33 anys, assegurava lamentar no haver «pogut aconseguir els objectius que ens vàrem proposar, que eren arribar als play off per aconseguir l'ascens tan desitjat a 2A». Oriol es manifestava, també, agraït amb la ciutat i el club, afirmant que «portaré al Lleida Esportiu i la ciutat en el meu cor. De debó que m'he sentit aquests dos anys com a casa meva». 

Segon fitxatge del Lleida

L'arribada d'Oriol, que també tenia, segons informacions publicades, una oferta de l'Andorra de Gerard Piqué, suposa el segon fitxatge que el Nàstic fa en terres lleidatanes en aquest estiu atípic. El conjunt gran ha signat, per dues temporades, a Marc Trilles, qui també s'acomiadava dels de la Terra Ferma amb un missatge a les xarxes socials, en concret al seu perfil personal de Twitter. 

"Continuen els problemes: Nou entrebanc en el futur més immediat del CF Reus" "Clifton Onolfo reapareix amb una nova promesa esperançadora per al CF Reus"