José Aurelio Suárez presentat com a nou jugador del Nàstic

José Aurelio Suárez, nou fitxatge per la porteria del Nàstic

El porter asturià arriba per suplir la rescissió de contracte de Wilfred per motius personals

El Nàstictorna a tenir coberta la porteria. Després de la rescissió del contracte de Wilfred per motius personals, arriba per competir amb Gonzi, José Aurelio Suárez (Gijón, 18 de desembre de 1995). El meta asturià arriba procedent del Girona FC, d'on ha quedat lliure després de finalitzar la seva vinculació, i signa fins al final d'aquesta temporada 2020-2021, més una temporada opcional. 

José Suárez ha passat les últimes dues temporades i mitja a l'entitat gironina i abans havia passat pel CF Peralada, vinculat al Girona, i el FC Barcelona B, on va aconseguir l'ascens a la categoria de plata la temporada 2016-2017.

El nou porter del Nàstic és molt sobri i destaca per la seva envergadura, gràcies als 1,87 m d'alçada, i aportarà seguretat aèria i bons reflexos sota pals en el conjunt dirigit per Toni Seligrat. Suárez s'incorporarà als entrenaments del Gimnàstic  en la sessió de treball programada per dimecres i en els pròxims dies serà presentat com a nou jugador grana.

Experiència a Segona A i B

Tot i la seva joventut, José Aurelio Suárez ha defensat la porteria del FC Barcelona B, a Segona A i B, i la del CF Peralada, a la categoria de bronze. Al seu pas per l'entitat blaugrana, Suárez ha disputat 17 partits a l'actual Liga Smartbank i 31  al grup 3 de Segona divisió B, a més de 3  partits en la promoció d'ascens a la divisió de plata.

La següent temporada va fitxar pel Girona FC, després de l'ascens a primera, i va estar jugant amb el CF Peralada, filial del club gironí, on va jugar 23 partits amb l'equip de l'Alt Empordà.