Els jugadors del CF Reus no volen jugar més i Las Palmas no viatjarà

La suspensió del partit entre el CF Reus i Las Palmas podria fer-se oficial divendres al matí. Els jugadors roig-i-negres no volen competir i els dos pròxims rivals tampoc

La història del CF Reus tal com se’l coneix actualment sembla arribar al capítol final. Segons ha anunciat el portal CanariasEnHora.com, la Unión Deportiva Las Palmas no realitzarà viatge cap a la capital del Baix Camp, desplaçament previst per demà dia 18, davant  la suspensió de l’enfrontament que es podria fer oficial aquest divendres al matí. I és que els jugadors del CF Reus i els dos pròxims rivals dels reusencs, Las Palmas i l’Albacete, estarien disposats a suspendre els compromisos sobre la gespa davant la dramàtica situació que travessa el conjunt roig-i-negre.

 

La plantilla del CF Reus no vol jugar

Els jugadors del primer equip del CF Reus han dit prou i no volen competir amb aquestes circumstàncies. Trobar-se únicament amb onze futbolistes del primer equip, sent cap d’ells porter davant la sortida d’Èdgar Badia i la lesió de Pol Freixanet, han transmès la seva intenció de no voler jugar en aquestes condicions. Tot i que numèricament és una xifra amb la qual els ganxets ja s’han hagut de defensar durant la primera volta de lliga, l’entorn ara és diferent.

Els esportistes no veuen futur a l’entitat. La sensació que regna a la plantilla, que torna a tenir un mes d’endarreriment salarial, és que el projecte està mort i que la solució passa per un miracle. És a dir, el remei no és impossible però sí que el consideren molt improbable. Si fa un parell de setmanes el cos tècnic demanava als seus jugadors competir per ajudar al club, la situació ara és contrària i entenen perfectament la decisió de no voler competir. L’estament tècnic de l’entitat comprèn que el remei és cada cop més difícil, que el final fatal podria arribar molt a tocar del dia 31 de gener i que els jugadors han de seguir desenvolupament la seva carrera esportiva amb relativa normalitat.

Las Palmas i l’Albacete no volen jugar

Els dos pròxims rivals del CF Reus també es negarien a competir, segons IUSport. El fet de veure des de la distància com el club comença a desintegrar-se de forma radical i trobar-se en l’inici de la segona volta de la campanya provoca que els dos pròxims rivals, aquells amb els quals el CF Reus s’ha d’afrontar abans del teòric tancament de l’expedient disciplinari que pot acabar amb l’exclusió del club de la categoria, no vulguin competir davant els homes de Xavi Bartolo. Això provocarà dues coses: l’acceleració de la resolució final i que sumin, sense jugar, tres punts més al sarró. A més, suposaria que LaLiga veuria com la classificació no es desvirtua més donant tres punts a tots els integrants, punts corresponents a tots els teòrics partits del CF Reus de la segona volta.

La plantilla torna a pressionar Oliver

Per acabar-ho d’adobar, la plantilla del CF Reus ha exigit a Joan Oliver un document que els permeti quedar lliures del seu contracte aquest dilluns si en les pròximes hores no es tanca la venda del club, segons ha informat el Diari de Tarragona. La plantilla roig-i-negra ha estat esperant fins a darrera hora d’aquest dijous el document però el màxim accionista encara no ha donat senyals de vida. Després de la proposta de l’instructor de LaLiga d’expulsar el CF Reus del futbol professional durant cinc anys i de les darreres informacions sobre el desenvolupament dels dos pròxims partits, tot fa indicar que el capítol final dels ganxets ja és aquí.