Els jugadors del Nàstic pagaran l'autocar dels aficionats que es desplacin a La Romareda

La plantilla grana busca el màxim suport de l'afició en un partit, de nou, transcendental | El Saragossa - Nàstic es jugarà dilluns, 1 d'abril, a les 21.00 hores
Imatge dels aficionats del Nàstic, al nou Estadi | Nàstic de Tarragona

 

 

Etapa del campionat més que decisiva per al Nàstic de Tarragona. Els granes afronten un nou desplaçament, enfonsats en el pou del descens, i amb la victòria com a única premissa. Saragossa serà el destí, un camp proper que l’equip vol omplir d’ànims, optimisme i esperança.

 

La plantilla d’Enrique Martín, conscient de la importància vital del xoc, subvencionarà els autocars de tots els aficionats del Nàstic que vulguin acudir al partit. El dia, dilluns 1 d’abril, i l’horari, les nou del vespre, no ajuden, però el gest segur que anima una parròquia grana que encara es resisteix a afrontar un final de temporada dramàtic.

 

 

 

Les entrades per al Saragossa - Nàstic, a 20 euros

Les entrades per veure el Nàstic a La Romareda tenen un preu de 20 euros, a partir dels 14 anys, i de 10 euros, per als més petits. Els autobusos, pagats pels jugadors, sortiran dilluns, 1 d’abril, a les 16.45 hores des de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona i, a les 17.00 hores, des del Nou Estadi. La tornada des de l’Aragó es farà després que acabi el partit.

 

 

Inscripcions obertes fins divendres

Tal com ha informat el club, les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, 29 de març, a les 13.30 hores, a les oficines del club —de 9.00 hores a 13.30 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores—; o a la Botiga-Museu de l’avinguda Catalunya, a Tarragona —de 10.00 hores a 13.30 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores.

 

 

També et pot interessar: