El futur del CF Reus a Segona es decidirà a final de mes i no aquest dimarts

Ara, l'equip roig-i-negre està obligat a jugar els seus dos pròxims compromisos, contra Las Palmas i l'Albacete

El CF Reus guanya temps i marge per solucionar la seva crisi. Si totes les mirades apuntaven cap a dimarts, 15 de gener, dia de la resolució final del jutge de disciplina de LaLiga sobre la situació competitiva del club a Segona, les últimes informacions parlen ara d’una pròrroga als despatxos que podria allargar-se fins a finals de gener.

Segons ha confirmat el diari Sport, el temps afegit juga a favor d’un Reus que, ara, haurà d’esperar l’angoixant decisió fins a final de mes i podrà, en certa mesura, maniobrar i reconduir el futur de l’entitat cap a un port precís.

El patiment del 15 de gener

La data del 15 de gener provocava un lògic patiment dins la parròquia roig-i-negra, que temia que qualsevol problema tècnic o de tramitació burocràtic tombés totes les negociacions fermes i l’imminent procés de compra del club.

Amb la decisió del jutge de disciplina de l’ens competitiu espanyol, l’empresari reusenc que es farà amb el CF Reus Deportiu guanya temps i crèdit, i qui sap si gaudirà d’un segon round per reunir-se amb Javier Tebas, màxim representant de LaLiga.

Bones notícies per encarar els pròxims partits

Arran de tot plegat, el Reus està obligat a jugar els seus dos pròxims partits, la visita insular del 19 de gener al camp de la Unión Deportiva las Palmas, i el posterior compromís al Carlos Belmonte, el diumenge 27 de gener, contra l’Albacete.