L'afició del CF Reus es mobilitzarà dissabte abans del partit contra el Córdoba

Un grup d'aficionats del CF Reus fa una crida per protestar davant la gestió de Joan Oliver i lluiran un cartell amb el lema «Salvem el Reus»
L'afició del CF Reus protestarà per la gestió d'Oliver dissabte abans del partit | Laia Solanellas

L'afició del CF Reus Deportiu no vol plegar-se de braços davant la dramàtica situació que viu l'entitat i vol aportar el seu gra de sorra mostrant públicament la seva disconformitat amb la gestió que Joan Oliver, màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva, està realitzant. Per aquest motiu en les darreres s'ha gestat mitjançant les xarxes socials un moviment de seguidors per organitzar-se i protestar de forma unida i contundent per a què les seves paraules tinguin més ressò. La cita serà dissabte a les 16.30 hores, una hora i 30 minuts abans.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

«Salvem el Reus», el lema

El lema «Salvem el Reus» serà la frase que lideri la protesta que partirà des de la Nau, instal·lacions annexes a l'Estadi Municipal. Des de la Nau, els seguidors lluiran pel carrer una gran pancarta amb el lema mencionat i es dirigiran cap a la part central de tribuna on, des del carrer, es llegirà un comunicat i es cantarà en diverses ocasions «Oliver dimissió».

El comunicat farà un breu repàs per la història del club i destacarà els factors que no agraden de la gestió d'Oliver com el distanciament amb les penyes, la manca de transparència de cara al seguidor o les falses promeses als futbolistes i les mentides realitzades en compareixences públiques.

L'organització de la trobada seguirà treballant intensament en les pròximes hores per intentar ajuntar el màxim nombre de seguidors i abonats possibles. El moviment a les xarxes socials anirà acompanyat de les etiquetes #soscfreus i #salvemelreus.

Una protesta amb agraïment inclòs

Més enllà de protestar contra la gestió d'Oliver, el comunicat també guardarà un espai per agrair públicament la dedicació dels jugadors del primer equip, del filial, dels membres del cos tècnic, dels entrenadors de la base i de la totalitat de la plantilla de treballadors que té el club a les oficines.

L'afició roig-i-negra promociona la protesta amb aquest cartell | Cedida

 

"IMPORTANT: Els jugadors del CF Reus denuncien l'entitat i comença el compte enrere" "REPORTATGE: Les causes perquè el CF Reus hagi acabat en una tràgica crisi"