Escolta el matx Las Palmas-Nàstic amb el Sempre Nàstic

Escolta el partit entre el Nàstic i Las Palmas amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio a TarragonaDigital. El matx començarà a les 20.00 hores

El Nàstic juga divendres 7 de setembre a les 20.00 hores contra Las Palmas a l'Estadio Gran Canaria, matx corresponent a la quarta jornada de lliga de la temporada 2018-2019. Com és habitual en les darreres campanyes, el partit dels grana es podrà escoltar en directe a TarragonaDigital amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio (96.7 FM). A partir de les 19.00 hores, 60 minuts abans de l'inici de l'encontre, podreu seguir tots els detalls de la prèvia del matx: alineacions, protagonistes, ambient i tot allò que succeeixi a les Illes Canàries. La transmissió estarà formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio.

 

Micròfons de Tarragona Ràdio i TarragonaDigital | Joan Alfons López

 

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

La transmissió del partit dels grana serà el colofó a una setmana on, com sempre, l'actualitat nastiquera s'ha viscut de dilluns a divendres des de les 14.00 hores amb l'edició diària del Sempre Nàstic. Durant una hora els dilluns i 30 minuts de dimarts a divendres, Tarragona Ràdio t'aproxima l'actualitat del Nàstic amb la veu dels protagonistes de la jornada, la ressaca del darrer matx nastiquer, anàlisis d'allò que ja ha succeït i la previsió d'allò que pot esdevenir en el pròxim partit. El programa degà de l'actualitat nastiquera es pot escoltar cada dia a partir de les 14.00 hores a la sintonia de Tarragona Ràdio (96.7 FM, web, APP i TDT). El periodista Jordi Blanch s'encarrega de posar veu al programa de dilluns a dijous mentre que Joan Alfons López, responsable d'esports a TarragonaDigital, ho fa cada divendres.

 

A per la primera victòria

Els grana volen sumar el primer triomf per no augmentar el neguit de l’entorn i ho intentaran fer en el camp d’un aspirant a pujar a Primera per la via ràpida. Els tarragonins, amb quatre baixes per lesió i una per sanció, semblen tenir-ho tot en contra. En la UD Palmas sembla que podrà debutar de titular davant la seva nova afició l’exgrana Maikel Mesa.