Fàbregas defensa la contractació de Seligrat i anuncia moviments en el mercat de fitxatges

El director general grana dona explicacions dels darrers moviments del Nàstic amb la destitució de Xavi Bartolo i el fitxatge de Toni Seligrat. El vallenc també parla del mercat d’hivern
Lluís Fàbregas en l'entrevista al Sempre Nàstic d'aquest migdia | Joan Alfons López

Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, ha parlat aquest dilluns de la situació esportiva del primer equip grana en una entrevista als micròfons de Tarragona Ràdio. El vallenc, que havia tancat la seva visita al Sempre Nàstic per fer balanç de la primera jornada de LaLiga Genuine, ha comentat àmpliament l’actualitat nastiquera després de la destitució de Xavi Bartolo i la contractació de Toni Seligrat. Fàbregas no es mossega la llengua i afirma que «estem en una situació crítica, en risc imminent. Amb tretze jornades, en zona de descens i a tres de la salvació. Des del Consell toca posar els mitjans a disposició dels tècnics per tenir la millor plantilla possible».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El projecte ADN Nàstic no s’ha acabat

Tot i que la sortida de Bartolo pot interpretar-se com el final del projecte «ADN Nàstic», Fàbregas afirma que no és així: «No, de cap manera. Separem molt la figura de la direcció esportiva de la dels tècnics. Parés va proposar una sèrie d’entrenadors a l’estiu i la seva primera opció era Xavi Bartolo». El director general ha donat més detalls de les mogudes hores posteriors a la derrota a Sabadell: «Quan acaba el partit es va citar Bartolo a les oficines del club, es convoca reunió del Consell. La direcció esportiva havia treballat en aquest possible escenari durant la setmana i Parés presenta la seva proposta pel que fa a la decisió de destitució i proposta de canvi».

Segons el vallenc, s’aposta per Seligrat perquè «és un entrenador que coneix molt bé el grup III de Segona B, ha jugat quatre playoffs amb equips importants, té molta gana i intensitat, té caràcter i tot el que se’ns explica confirma la decisió de la part esportiva». Fàbregas afirma que «Seligrat coneix aquesta plantilla, ha vist el Nàstic en diferents partits. Creu que tenim una plantilla molt competitiva», tot i que no amaga que «al mes de desembre hi haurà l’entrada d’algun jugador nou però no en la magnitud dels darrers anys».

Pots veure l’entrevista a Fàbregas en la part superior a aquest text

"⚽ El Nàstic i el Reus Genuine, un triomf i dues derrotes en l'estrena a LaLiga Genuine" "⚽ El vallenc Roger Bonet, de Formentera a Islàndia amb una pilota als peus"