Manu del Moral, Rocha i Luis Suárez, presentats amb el Nàstic

Els tres futbolistes tenen les idees clares: primer aconseguir els 50 punts que marquen la salvació i després buscar més objectius
Manu del Moral, David Rocha i Luis Suárez, presentats oficialment amb el Nàstic | Nàstic

La il·lusió del retorn a casa d'un dels jugadors més estimats al Nàstic els darrers temps, l'experiència i el treball d'un veterà i les ganes d'aprendre i menjar-se el món del futbol d'una promesa. A grans trets podríem definir d'aquesta manera els tres futbolistes que ha presentat el Gimnàstic de Tarragona: David Rocha, Manu del Moral i Luis Suárez. Els tres nous jugadors grana van passar per la sala de premsa del Nou Estadi acompanyats del President Josep Maria Andreu i el Director Esportiu Arnal Llibert.

David Rocha torna al Gimnàstic de Tarragona

«Tenia clar que un dia tornaria al Nàstic, perquè Tarragona és casa meva». Així de clar va ser David Rocha, el qual va afirmar que «quan em va trucar el president, vaig dir al meu representant que no mirés res més». De ben segur que les paraules del futbolista de Càceres han fet emocionar més d'un aficionat grana. A més, Josep Maria Andreu va dir que «és un dia de màxima felicitat perquè Rocha torna al Nàstic».

El que serà un líder del vestidor, per categoria i carisma, va afirmar que ve «a ajudar i sumar». Això sí, Rocha creu que el primer objectiu del Nàstic és pensar a fer «els 50 punts el més aviat possible, perquè la categoria està molt igualada i mantenir-se ja és un gran èxit». Així, després de passar per Houston Dynamo i Oviedo, Rocha es tornarà a posar la samarreta grana del Nàstic.

Manu del Moral i Luis Suárez, experiència i joventut per l'atac del Nàstic

El fitxatge de Manu del Moral –34 anys– i el del colombià Luis Suárez –20– són dos pols oposats, però amb el mateix objectiu: aportar i fer gols amb el Nàstic. El futbolista andalús arriba amb l'experiència del seu pas per diferents equips de la Lliga 123 i una trajectòria contrastada a Primera. Del Moral va quedar impressionat en veure «un grup molt implicat a nivell humà» i va destacar que s'ha sentit «molt còmode en aquestes primeres hores a Tarragona, ja que és un club familiar».

El nou davanter grana també va insistir en la importància de tancar la salvació com més aviat millor, ja que serà una lliga «molt igualada i competitiva». A més, Manu del Moral aportarà «experiència i il·lusió», tanmateix pensa que «tots han de treure el lideratge personal per ajudar a l'equip».

D'altra banda, Luis Suárez va apuntar que la seva arribada a Tarragona «és un gran repte a nivell individual i de grup». El nou davanter del Nàstic no pensa amb els seus números individuals, ja que ho fa més «en l'equip i no patir aquesta temporada».

Luis Suárez tindrà una gran competència a la davantera grana, ja que a més de Manu del Moral, també hi ha la de Manu Barreiro o Ike Uche. «Ho donaré tot al camp, intentaré d'aprendre de futbolistes d'aquest nivell», així ho feia saber el futbolista colombià que es va definir com un jugador «potent» que li agrada caure a banda perquè «sóc ràpid» i té la porteria i fer gols com a objectius.

"Pablo Iñiguez, del CF Reus, marxa cedit a l'Hèrcules" "Pol Figueras, de la Selva del Camp, eliminat de l'Europeu sots 20 de bàsquet"