En marxa la 19a cursa trailSERIES nocturna entre Poblet i Prades

La cursa, de vint quilòmetres, és la tercera prova puntuable del Circuit Kalenji trailSERIES 21k Costa Daurada 2019
La cursa, de vint quilòmetres, és la tercera prova puntuable del Circuit Kalenji trailSERIES 21k Costa Daurada 2019 | Jordi Santacana

 

Dos punts tan emblemàtics com el cistercenc Monestir de Poblet i la població de Prades seran la sortida i l'arribada respectivament de la dinovena edició de la cursa nocturna trailSERIES, que se celebra entre les dues poblacions de la Conca de Barberà i el Baix Camp el proper dissabte, dia 13 de juliol, a les 9 del matí. 

La cursa forma part del Circuit Kalenji trailSERIES 21k Costa Daurada 2019, de la qual és la tercera prova puntuable, i a la qual arriben la cambrilenca Pat Perpinyà i el vilafranquí Jordi Solé com a líders del campionat. L'organització, formada per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cutural Vila-seca, l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet, l'Ajuntament de Prades i la producció tècnica de Naturetime, preveu la presència d'uns 300 participants.

Vint quilòmetres de recorregut i un de desnivell

La cursa consta d'un únic recorregut de poc més de vint quilòmetres, 20,67, en concret. Amb un desnivell acumulat de 1.273 metres, està oberta a corredors i a caminadors des de les nou del vespre, hora de la sortida, al Monestir de Poblet. No obstant això, també hi haurà un traçat familiar 'Start Trail 5k by Camping Prades Park' pels voltants de la localitat, que començarà a les deu de la nit i completarà el recorregut nocturn. Les inscripcions estan obertes al web de Naturetime.

En marxa la 19a cursa trailSERIES nocturna entre Poblet i Prades | Jordi Santacana

 

"⚽ Javi Bonilla, quart fitxatge del Nàstic" "❗⚽ ATENCIÓ: Investiguen la compravenda del CF Reus"