El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2020, suspès per la Covid-19

La cita anual, que enguany no entrava dins del calendari del Mundial de Ral·lis, es veu sacsejada pel coronavirus. L’edició del 2021 està previst que torni al WRC

Enguany no hi haurà RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. L’organització de l’esdeveniment esportiu, de la mà de les institucions de les comarques de Tarragona, han decidit suspendre totalment la celebració de la cita del motor per excel·lència del Camp de Tarragona per culpa de la «incerta situació provocada per la Covid-19», han afirmat els responsables de la cita catalana.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Primer sense Mundial, ara sense res

Enguany, el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada no formava part del Mundial de Ral·lis (WRC) però sí era una de les cites puntuables del Campionat de Catalunya i d’Espanya d’aquesta modalitat esportiva. Després de l’evolució de la Covid-19 i del futur incert davant el nombre creixent d’infeccions, l’organització ha decidit suspendre definitivament la prova, deixant orfe d’olor a pneumàtics i de soroll de motors a les carreteres de casa nostra.

Des del RallyRACC han informat de la dràstica decisió recordant que per a l’any 2021 es preveu que la prova tarragonina torni a formar part del calendari mundial: «El RACC, amb les autoritats locals implicades, continuarà treballant per a que aquest esdeveniment pugui celebrar-se de forma segura l’any 2021, on està previst que torni a formar part del Campionat del Món de Ral·lis (WRC)».

"Els arguments oficials del Reus Deportiu per no jugar la Lliga Catalana" "Una baixa i un experiment per al Nàstic 2020-2021"