ATENCI脫

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

ALERTA

Almenys onze detinguts en la quarta nit d'aldarulls a Tarragona

Reus, epicentre del V Rally Costa Daurada Legend

La prova celebrar脿 la cinquena edici贸 el 8 i 9 de novembre sota l鈥檕rganitzaci贸 de l鈥橢scuderia Baix Camp. Un tram en bucle al Molar i dos trams cronometrats, les novetats
Participants procedents de Saragossa, un cl脿ssic | Rally Costa Daurada Legend Reus

 

Reus ser脿 l鈥檈picentre de la cinquena edici贸 del Rally Costa Daurada Legend Reus els pr貌xims 8 i 9 de novembre. La prova, organitzada per l鈥橢scuderia Baix Camp, servir脿 per veure hist貌rics vehicles de competici贸 en acci贸 de ben a prop en dues categories: velocitat i regularitat. A m茅s, la prova presenta dues novetats importants: un espectacular tram en bucle al Molar i dos nous trams cronometrats. El Rally Costa Daurada Legend Reus disposa despr茅s de quatre edicions d鈥檜na traject貌ria consolidada a nivell local i amb el pas dels anys veu com el reconeixement a escala internacional.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Catorze trams cronometrats

La prova es desenvolupar脿 dues setmanes despr茅s del Rally RACC Catalunya Costa Daurada, prova puntuable del Mundial de Ral路lies (WRC) que s鈥檃bstindr脿 l鈥檃ny 2020 de casa nostra. El Rally Costa Daurada Legend Reus compta amb la col路laboraci贸 de diversos clubs del territori i el patrocini de l鈥橝juntament de Reus, Visit Reus i el centre comercial la Fira. El principal atractiu de la prova ser脿 poder reunir i veure cotxes habitualment molt dif铆cils d鈥檕bservar en competici贸, protagonistes en el passat dels ral路lis en l鈥櫭爉bit nacional i internacional. Hi participaran en dues categories: velocitat i regularitat. En velocitat es permetr脿 la participaci贸 de vehicles 鈥楬ist貌rics鈥 i 鈥楥l脿ssics鈥, amb homologaci贸 fins al 31 de desembre del 1993.

 

El p煤blic gaudir脿 dels cotxes m茅s cl脿ssics de ben a prop | Cedida

 

Pel que fa a la categoria de regularitat, podran formar-hi part els 鈥楽煤per Sport鈥 (m脿xim de 70km/h en cotxes de 20 o m茅s anys) i els 鈥楽port鈥 (m脿xim de 55 km/h amb 20 o m茅s anys). Els cotxes de competici贸 pura de tota mena que nom茅s actuaran com a exhibici贸 entraran dins de la categoria 鈥楳铆tic Stars鈥. L鈥檈sdeveniment tindr脿 un in猫dit i espectacular tram en bucle al Molar (Priorat) i comptar脿 amb catorze trams especials en carretera tancada. Les quatre primeres es disputaran en horari de tarda o nit el divendres dia 8 mentre que les deu restants es correran dissabte 9 amb llum de dia i amb reagrupament a Falset. En tota, 140 km cronometrats en un recorregut total de 480.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris