Reus, epicentre del V Rally Costa Daurada Legend

La prova celebrarà la cinquena edició el 8 i 9 de novembre sota l’organització de l’Escuderia Baix Camp. Un tram en bucle al Molar i dos trams cronometrats, les novetats
Participants procedents de Saragossa, un clàssic | Rally Costa Daurada Legend Reus

Reus serà l’epicentre de la cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend Reus els pròxims 8 i 9 de novembre. La prova, organitzada per l’Escuderia Baix Camp, servirà per veure històrics vehicles de competició en acció de ben a prop en dues categories: velocitat i regularitat. A més, la prova presenta dues novetats importants: un espectacular tram en bucle al Molar i dos nous trams cronometrats. El Rally Costa Daurada Legend Reus disposa després de quatre edicions d’una trajectòria consolidada a nivell local i amb el pas dels anys veu com el reconeixement a escala internacional.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Catorze trams cronometrats

La prova es desenvoluparà dues setmanes després del Rally RACC Catalunya Costa Daurada, prova puntuable del Mundial de Ral·lies (WRC) que s’abstindrà l’any 2020 de casa nostra. El Rally Costa Daurada Legend Reus compta amb la col·laboració de diversos clubs del territori i el patrocini de l’Ajuntament de Reus, Visit Reus i el centre comercial la Fira. El principal atractiu de la prova serà poder reunir i veure cotxes habitualment molt difícils d’observar en competició, protagonistes en el passat dels ral·lis en l’àmbit nacional i internacional. Hi participaran en dues categories: velocitat i regularitat. En velocitat es permetrà la participació de vehicles ‘Històrics’ i ‘Clàssics’, amb homologació fins al 31 de desembre del 1993.

El públic gaudirà dels cotxes més clàssics de ben a prop | Cedida

Pel que fa a la categoria de regularitat, podran formar-hi part els ‘Súper Sport’ (màxim de 70km/h en cotxes de 20 o més anys) i els ‘Sport’ (màxim de 55 km/h amb 20 o més anys). Els cotxes de competició pura de tota mena que només actuaran com a exhibició entraran dins de la categoria ‘Mític Stars’. L’esdeveniment tindrà un inèdit i espectacular tram en bucle al Molar (Priorat) i comptarà amb catorze trams especials en carretera tancada. Les quatre primeres es disputaran en horari de tarda o nit el divendres dia 8 mentre que les deu restants es correran dissabte 9 amb llum de dia i amb reagrupament a Falset. En tota, 140 km cronometrats en un recorregut total de 480.

"❗ IMPORTANT: Ja és un fet. El CF Reus B, exclòs de Primera Catalana" "⚽ Ja es coneix la dura sanció sobre Jonathan Pereira després de ser expulsat a Lleida"