El Nàstic supera els 5.500 abonats a sis dies del debut

El conjunt grana es troba a prop de la barrera dels sis milers de carnets repartits després de l'augment de l'activitat en els darrers dies
El Nàstic vol superar pròximament la barrera dels sis mil abonats | Joan Alfons López

De mica en mica, s'omple la pica. El Club Gimnàstic de Tarragona ha anunciat avui que els abonats al futbol per a la temporada 2018-2019 són ja més de 5.500. El conjunt grana és de camí cap a la superació de la barrera dels 6.000 abonats per a la campanya que començarà dilluns a les 20.00 hores contra el Tenerife al Nou Estadi. Per tant, l'entitat presidida per Josep Maria Andreu aconsegueix aquest registre a sis dies que comenci a rodar la pilota i l'equip entrenat per José Antonio Gordillo intenti engrescar més al seguidor des del terreny de joc.

Davallada notable amb explicació

Arribar a la xifra de 5.500 abonats abans de l'inici del torneig és un registre notablement inferior al de la temporada passada. Fa dotze mesos, el Nàstic aconseguia superar la barrera dels 6.000 abonats l'1 d'agost, arribant a una xifra superior abans de l'inici de la lliga i a una dada més contundent amb la promoció de cara a la segona volta del campionat i el premi per fidelitat als abonats amb carnets de franc. Encara que la dada pugui reflectir una davallada de la massa social grana, cal tenir en compte que l'estiu passat el club va trencar rècords gràcies a la visita del FC Barcelona al Nou Estadi.

Aquell matx va provocar que la majoria d'abonats retiressin el seu carnet abans d'hora per assegurar-se un seient en el matx contra els blaugrana. Enguany, tot i que la visita del RCD Espanyol ha provocat l'augment de l'activitat a les oficines, el resultat no ha estat el mateix i es torna a uns números semblants als viscuts l'estiu del 2016 quan el Nàstic va arribar a l'1 d'agost amb 3.300 persones amb carnet, semblant estadística a la d'aquest estiu quan el club va anunciar que havien recollit el seu carnet més de 3.000 persones a principis del present mes.

Aficionats del Nàstic celebrant un gol en un matx | Laia Solanellas

Sis dies per al debut i molt temps per abonar-se

Els socis i aficionats interessats a formalitzar el seu abonament per la nova temporada 2018-2019 poden passar per les oficines del Nàstic de la Partida Budallera o la Botiga i Museu del Nàstic de l'Avinguda Catalunya 22C. L'horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores, mentre que el de Botiga i Museu és de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20 hores. Cal recordar que dilluns, dia del debut contra el Tenerife, les oficines del Nou Estadi romandran obertes des de dues hores abans de la disputa del matx. És a dir, des de les 18.00 hores, la Budallera romandrà oberta per atendre als abonats i a aquells que ho vulguin ser.

"El CF Reus defineix els dorsals 2018-2019 amb la desena de cares noves i tres canvis" "El Reus Deportiu ja té definits els dos nous capitans de la temporada 2018-2019"