El Nàstic acaba la campanya d’abonats amb 5.521 carnets

El futbol grana aconsegueix més de 5.500 abonats en la campanya del seu retorn a Segona B. Aproximadament suposa un descens del 20% en el nombre de carnets venuts
El Nàstic conserva el gruix de la massa social | Joan Alfons López

El Nàstic compta amb 5.521 abonats. Aquesta és la xifra que el club grana ha revelat en les darreres hores per posar punt final a la campanya de captació d’abonats estival per a la temporada 2019-2020. L’entitat tarragonina, que ha patit un descens a Segona B, ha estat capaç de mantenir el 80% de la seva massa social activa de forma regular i només ha perdut uns 1.500 carnets respecte a la campanya passada. En la 2018-2019, el Nàstic es va quedar fregant els 7.000 abonats i enguany supera els 5.500 tot i competir en la categoria de bronze del futbol estatal.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Rebaixes, fidelitat i packs d’abonats

Aquest estiu els preus dels carnets han patit un descompte d’un 20% respecte als preus de fa un any. Els carnets de la lliga 2019-2020 han costat 240 euros la tribuna, 160 la preferent i 120 el gol, a més de disposar d’un preu reduït de 60 euros per a la grada ‘Tarraco Invicta’, que els menors de fins a vuit anys seguiran entrant de franc a l’estadi i pel que fa als socis que acumulin mig segle de fidelitat, aquests han gaudit d’un 50% de descompte en l’abonament, idèntica reducció per aquells que estan a l’atur o pateixin problemes de mobilitat reduïda o discapacitat intel·lectual. Una de les novetats d’aquesta campanya ha estat en el fet que els abonats de 65 o més anys gaudiran de 40 euros de descompte a tribuna, 30 euros a preferent i 20 euros a gol.

D’altra banda, el club va posar en marxa un paquet familiar on es pretenia incrementar el nombre d’abonats i posar facilitats a les famílies nombres. L’oferta necessita tres membres d’una mateixa família, començant per un primer membre que pagaria el preu del seient estipulat, el segon membre gaudiria d’un 25% de descompte i el tercer d’un 75%, percentatge que es mantindria si els membres de la família a unir-se siguin més. D’aquesta promoció s’han beneficiat 675 socis després de tres mesos de campanya. A més, tots aquells que assisteixin com a mínim a setze partits oficials de lliga al Nou Estadi al llarg de la temporada regular 2019-2020, sempre que el Nàstic ascendeixi a Segona Divisió, veuran descomptat el preu que hagin pagat aquesta campanya en l’abonament de la temporada 2020-2021.

"Bernabé, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!" "🏀 Copa Catalunya - Jornada 1: Doble derrota en l’estrena del Ploms Salle i del Valls"