El Nàstic prefereix l'ajornament dels partits en lloc de jugar-los a porta tancada

Els grana es mostren contundents després de les mesures que ha adoptat el govern de Pedro Sánchez després del Consejo de Ministros. El club s'alinea amb l'AFE i vol la suspensió dels partits
El Nàstic prefereix no jugar a jugar sense públic | Joan Alfons López

El Nàstic de Tarragona s'ha pronunciat públicament després de les mesures adoptades pel govern de Pedro Sánchez sobre l'impacte del coronavirus a l'esport estatal. Els grana, en un comunicat compartit mitjançant la seva pàgina web, deixa clara la seva opinió: prefereix que s'ajornin tots els partits fins que el risc d'infecció hagi disminuït al fet que es juguin els encontres a porta tancada. L'entitat presidida per Josep Maria Andreu afirma que «entén que cal ajornar la disputa dels pròxims partits fins a una nova data, un cop les autoritats competents garanteixin el correcte desenvolupament d'una jornada de futbol amb risc zero i amb el suport dels socis i aficionats des de les grades del recinte  esportiu».

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Cal recordar que la decisió de jugar els partits de Segona B a porta tancada està encara per decidir, ja que serà la Comissió Delegada de l'Assemblea de la RFEF qui aquest dimecres prengui la decisió definitiva. Pots llegir el comunicat nastiquer, tot seguit

"❗ La llista de l’esport de Tarragona que es jugarà a porta tancada pel coronavirus" "⚽ ÚLTIMA HORA: El partit solidari pels aiguats serà un Nàstic-Barça!"