El Nàstic confirma els dorsals de la plantilla 2019-2020 i treballa per fitxar un davanter més

El conjunt grana anuncia els números que lluiran els futbolistes del Nàstic aquesta temporada a Segona B. Abeledo es queda sense i Joel Lasso el tindrà del filial
La llista dels dorsals, confirmada | Joan Alfons López

 

El Nàstic està ultimant els detalls abans del debut a la lliga aquest diumenge a les 19.00 hores davant el Llagostera. Un dels factors que fins ara no era oficial però que podia començar a entreveure’s durant els partits de pretemporada ha estat l’assignació dels números de les samarretes als jugadors del primer equip. Abans de l’estrena, el club ha oficialitzat els números que lluiran cada futbolista a l’esquena durant la campanya 2019-2020.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Oficialment la plantilla del Nàstic està formada per 22 futbolistes del primer equip però el club grana només ha donat vint números. Queden sense dorsal del primer equip el migcampista Ignacio Abeledo, que està negociant la seva sortida de Tarragona, i el davanter Joel Lasso. El futbolista procedent de la Pobla va ser anunciat durant l’inici de l’estiu com a integrant al 100% de la primera plantilla però ara veu com es queda sense dorsal a l’equip de Segona B. Aquest factor no alterarà la seva plena integració en el primer equip i el permetrà decidir si, en el cas que durant la campanya no disposi dels minuts desitjats, pugui tenir minuts a la Pobla de Mafumet.

 

Sobra un adult al primer equip

Dels vint números assignats al primer equip, tres corresponen a jugadors considerats sub23 (nascuts de l’1 de gener del 1997 cap endavant) i disset que són més veterans. Cal recordar que a Segona B només es poden inscriure setze jugadors que no són sub23, fet que obligarà a realitzar una sortida obligada. Aquesta té nom i cognom: Moha Djetei. Quan la seva sortida es faci real, el Nàstic quedarà amb setze adults, xifra que podria veure’s forçada a baixar a quinze si el migcampista prioritari que es vol incorporar no és sub23. Ferran Sarsanedas (Barça B) està en l’òrbita de la Budallera i la seva incorporació seria molt còmoda, ja que ocuparia plaça de sub23 i no caldria realitzar cap baixa més enllà de les d’Abeledo i Djetei.

 

El camerunès Thomas Amang (centre) lluitant per la possessió de la pilota | Molde FK

 

Al pendent fitxatge del mig centre, s’hi pot sumar la d’un davanter sub23. El club treballa en aquesta possibilitat: incorporar un jugador d’atac que ocupi una de les fitxes per als més joves. Si no entra en aquest perfil, el Nàstic renunciarà a cap fitxatge més. Actualment hi ha diversos noms sobre la taula i un sembla encaminat però no tancat, tal com ha avançat Onda Cero Tarragona: Thomas Amang. Es tracta d’un davanter camerunès de 21 anys de 174 centímetres i que és propietat del Molde FK tot i que actualment forma part del Kristiansund BK de la Primera Divisió noruega.

 

Vuit jugadors amb dorsal del filial

Al cas de Joel Lasso, cal afegir set jugadors que sí que formen part de la rutina del CF Pobla de Mafumet però que han tingut més o menys protagonisme amb el primer equip aquest estiu. Aquests són els casos de Jorge Carreón, Sergi Cardona, Arnau Riera, Roger Figueras, Sergio Montero, Pol Prats i Bernat Guiu. Tots ells jugaran teòricament al filial però podran aportar el seu gra de sorra al primer equip. En el cas que algun d’ells jugui deu partits o més amb l’equip de Xavi Bartolo, ja no podran tornar a vestir la samarreta del filial a Tercera Divisió.

 

Llista de dorsals i noms que lluiran els jugadors

1. Cheikh

2. Pol V.

3. Bonilla

4. Goldar

5. Viti

6. J. Rodríguez

7. Lolo Plá

8. D. Petcoff

9. Gerard

10. J. Márquez

11. R. Brugué

12. Habran Jr

13. Bernabé

15. J. Pereira

16. Perone

17. Pedro

18. Djetei

19. Pol B.

20. Albarrán

21. Ferran GP

 

23. J. Lasso

24. J. Carreón

26. S. Cardona

27. Arnau

28. R. Figueras

29. S. Montero

30. Pol Prats

31. Guiu