Així ha sonat el Nàstic-Ejea amb el Sempre Nàstic

Recupera el resum o la reemissió del partit entre el Nàstic i l'Ejea. Els grana s'han imposat per 2 a 0 i així t'ho hem explicat al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio.
Giner i Joe s'han vist les cares en diferents ocasions | Joan Alfons López

El Nàstic ha jugat i ha guanyat aquest migdia a la Sociedad Deportiva Ejea al Nou Estadi, matx corresponent a la 14a jornada del grup tercer de Segona B de la temporada 2019-2020. Com és habitual en les darreres campanyes, el partit dels grana s'ha pogut escoltar en directe a TarragonaDigital.com amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio (96.7 FM). Recupera la reemissió o el resum del partit mitjançant una transmissió que ha estat formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio. A més, avui ha participat del programa l'exporter grana Rubén Pérez.

📻 Recupera la reemissió del Nàstic-Ejea (2-0) 📻

📻 Escolta el resum del partit 📻

"⚽ Segona Divisió B - Jornada 14: El Nàstic de Seligrat s’estrena davant l’Ejea" "⚽ Divisió d'Honor Juvenil - Jornada 12: El Nàstic visita el camp del Jabac i Terrassa"