Fausto Tienza torna a ser cedit al Nàstic

El club grana aconsegueix novament la cessió del migcampista defensiu que tornarà a vestir de nastiquer en la peculiar temporada 2020-2021

El Nàstic, que segueix pendent del format que pugui agafar la competició en la temporada 2020-2021, no s’atura als despatxos i el club tarragoní ha aconseguit tancar i anunciar el retorn de Fausto Tienza. El migcampista defensiu de 30 anys torna a ser cedit al conjunt grana procedent del Panathinaikos. Nascut a Talavera la Real (Badajoz), Tienza va ser un dels reforços del mercat d’hivern del passat mes de gener, tot i que només va poder disputar quatre partits com a futbolista de l’equip abans que l’esclat del coronavirus i el decret de l’estat d’alarma aturés tot i tothom.

Segons el Nàstic, Fausto Tienza aportarà l’experiència que acumula en la seva extensa trajectòria al futbol, dotant de seguretat i equilibri al migcamp de l’equip. El jugador de 30 anys també es caracteritza, tal i com va demostrar, per una bona capacitat per trepitjar l’àrea rival i donar criteri a la sortida de pilota des de la zona defensiva.

El futbolista s’ha incorporat als entrenaments durant la sessió de dilluns i serà un més del grup les pròximes setmanes per intentar agafar el millor estat de forma abans del retorn previst per a finals de setembre o principis d’octubre, situació que podria variar si els rebrots de la Covid-19 van en augment i la Real Federación Española de Fútbol decideix endarrerir l’inici del futbol considerat com a «no professional». Amb el fitxatge de Tienza, els tarragonins acumulen ja dues cares noves després de la incorporació de Gonzi, exporter de l'Alavés B.

"El millor bàsquet de l'ADT torna al mapa basquetbolístic amb ganes de donar guerra" "El Nàstic cedeix un dels seus jugadors a un filial d'un equip de Segona Divisió"