Fausto Tienza

Fausto Tienza torna a ser cedit al Nàstic

El club grana aconsegueix novament la cessió del migcampista defensiu que tornarà a vestir de nastiquer en la peculiar temporada 2020-2021

El Nàstic, que segueix pendent del format que pugui agafar la competició en la temporada 2020-2021, no s’atura als despatxos i el club tarragoní ha aconseguit tancar i anunciar el retorn de Fausto Tienza. El migcampista defensiu de 30 anys torna a ser cedit al conjunt grana procedent del Panathinaikos. Nascut a Talavera la Real (Badajoz), Tienza va ser un dels reforços del mercat d’hivern del passat mes de gener, tot i que només va poder disputar quatre partits com a futbolista de l’equip abans que l’esclat del coronavirus i el decret de l’estat d’alarma aturés tot i tothom.

Segons el Nàstic, Fausto Tienza aportarà l’experiència que acumula en la seva extensa trajectòria al futbol, dotant de seguretat i equilibri al migcamp de l’equip. El jugador de 30 anys també es caracteritza, tal i com va demostrar, per una bona capacitat per trepitjar l’àrea rival i donar criteri a la sortida de pilota des de la zona defensiva.

El futbolista s’ha incorporat als entrenaments durant la sessió de dilluns i serà un més del grup les pròximes setmanes per intentar agafar el millor estat de forma abans del retorn previst per a finals de setembre o principis d’octubre, situació que podria variar si els rebrots de la Covid-19 van en augment i la Real Federación Española de Fútbol decideix endarrerir l’inici del futbol considerat com a «no professional». Amb el fitxatge de Tienza, els tarragonins acumulen ja dues cares noves després de la incorporació de Gonzi, exporter de l'Alavés B.


Comentaris