Ferrer celebrant el triomf davant el Córdoba

El Nàstic professionalitza Salva Ferrer fins al juny del 2021

El Nàstic renova un dels actius més prometedors de l’entitat després d’oferir-li un contracte com a futbolista professional fins al juny del 2021

El Nàstic ha anunciat aquesta tarda la renovació de Salvador Ferrer Canals, futbolista conegut com a Salva Ferrer. El barceloní, nascut a Sant Joan Samora, ha complert avui 21 anys i veu com arriba acompanyat d’una recompensa a la bona feina realitzada: la renovació amb els grana fins al 30 de juny del 2021. El jove jugador, que acabava contracte el pròxim 30 de juny, podia marxar lliure del club tarragoní i les seves recents bones actuacions podien posar en perill la seva continuïtat a Tarragona.

La sorpresa positiva de la temporada

No hi ha cap mena de dubte que l’única sorpresa agradable de la temporada és l’aparició de Salva Ferrer. El defensa, arribat a casa nostra el passat estiu del 2017, va incorporar-se a la disciplina del CF Pobla de Mafumet a Tercera Divisió. En la seva primera temporada al filial nastiquer, Ferrer va jugar 28 partits i va marcar un gol, mentre que aquesta temporada 2018-2019 va arribar a jugar dotze partits amb els pobletans (marcant un gol) abans de saltar al primer equip.

A Segona Divisió va debutar el passat 7 d’octubre al Ramón de Carranza contra el Cádiz. Des d’aleshores ha pogut jugar en sis ocasions més, sent en totes elles titular i jugant els 90 minuts. Aquest factor i el seu bon rendiment han propiciat l’interès del Nàstic en lligar-lo al club amb un contracte professional. Ara bé, que el seu contracte hagi fet aquest salt no implica que el futbolista hagi de ser inscrit amb el primer equip. Salva conservarà la fitxa del filial, com a mínim, fins a finals de temporada.

 

Salva Ferrer amb el president Josep Maria Andreu
Salva Ferrer en el moment de signar la seva renovació de contracte | Gimnàstic

Precisament sobre aquest aspecte en parlava Jordi Virgili en l’entrevista d’aquest dilluns al Sempre Nàstic: «De les fitxes professionals se’n parla molt però hem de tenir en compte els límits salarials. Tenir jugadors del filial que no estan en la primera plantilla ens pot beneficiar per al límit, com a entitat no ens hem de disparar al peu. Ara cal esperar al final del mercat d’hivern i estudiar el límit salarial. Salva Ferrer és un jugador molt apreciat a la casa, ha fet un pas endavant molt important, s’ha consolidat al primer equip i sempre que puguem tindrà fitxa i estarà al primer equip. Però hem de ser prudents per no limitar-nos en el límit salarial».