GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Nàstic Genuine s'acomiada d'una gran temporada a Florència

L'equip grana tanca l'any esportiu més internacional després de disputar la Special Cup 2019
El Nàstic Genuine s'acomiada d'una gran temporada a Florència | Gimnàstic de Tarragona

 

 

Del 21 al 23 de juny els jugadors del Nàstic Genuine van gaudir d'una experiència única a Florència, en la disputa de l'Special Cup 2019. Una trobada il·lusionant que els tarragonins van poder compartir amb el PSG, els italians Benevento, Spezia i Cagilari, així com l'Ajax d'Amsterdam, equip que ja coneixien després de jugar a la Champions Genuine organitzada a Tarragona fa 3 anys.

 

L'expedició grana va comptar amb els jugadors Rubén Almazán i Álvaro Cano, Albert Roca, Brian Masa, Cristian Sayago, David Carmona, Ernesto Duarte, Héctor Martínez, Javier Sarabia, Marcos Gila, Sergi Camprubí i Aarón Oya; així com el director general  de l'entitat, Lluís Fàbregas, el directiu del futbol base grana, Jordi Gornals, i Conxita Esteve, coordinadora de LaLiga Genuine Santander.

 

 

 

Valors i turisme per tancar la temporada

L'equip entrenat per Rafel Magrinyà es va estrenar guanyant davant el PSG, i si bé no es van poder alçar amb la victòria contra la resta de participants, va ser tot un èxit, ja que tots els participants van gaudir de futbol i amistat per igual, compartint els valors de l'esport i la companyonia per sobre de qualsevol competitivitat.

 

A més de la trobada en si, els jugadors del Nàstic Genuine podran presumir d'haver jugat a l'estadi del Coverciano, centre tècnic de la Federació Italiana de Futbol on es concentra habitualment la selecció italiana; alhora que la competició va servir d'excusa per visitar la ciutat de Florència. Tot plegat, la millor manera de tancar una de les temporades més actives de la secció.