INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Escolta el Llagostera-Nàstic amb el Sempre Nàstic

Escolta el Llagostera-Nàstic amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio a TarragonaDigital.com. El matx començarà dimecres a les 20.00 hores i la transmissió una hora abans
Pots escoltar els partits del Nàstic 2019-2020 a Tarragona Ràdio i a TarragonaDigital.com | Joan Alfons López

 

El Nàstic juga dimecres 15 de gener a les 20.00 hores al camp del Llagostera, matx corresponent a la 20a jornada del grup tercer de Segona B de la temporada 2019-2020. Com és habitual en les darreres campanyes, el partit dels grana es podrà escoltar en directe a TarragonaDigital.com amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio (96.7 FM). A partir de les 19.00 hores, 60 minuts abans de l'inici de l'encontre, podreu seguir tots els detalls de la prèvia del matx: alineacions, protagonistes, ambient i tot allò que succeeixi a terres gironines. La transmissió estarà formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio. A més, aquesta setmana completarà l'equip l'anàlisi de Santi Palanca.

 

📻 Escolta el partit del Nàstic en el següent reproductor 📻

 

 

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

La transmissió del partit dels grana serà el colofó a una setmana on, com sempre, l'actualitat nastiquera s'ha viscut de dilluns a divendres des de les 14.00 hores amb l'edició diària del Sempre Nàstic. Durant una hora els dilluns i 30 minuts de dimarts a divendres, Tarragona Ràdio t'aproxima l'actualitat del Nàstic amb la veu dels protagonistes de la jornada, la ressaca del darrer matx nastiquer, anàlisis d'allò que ja ha succeït i la previsió d'allò que pot esdevenir en el pròxim partit. El programa degà de l'actualitat nastiquera es pot escoltar cada dia a partir de les 14.00 hores a la sintonia de Tarragona Ràdio (96.7 FM, web, APP i TDT). El periodista Jordi Blanch s'encarrega de posar veu al programa de dilluns a dijous mentre que Joan Alfons López, responsable d'esports a TarragonaDigital.com, ho fa cada divendres.

Més notícies de la categoria Esports