ÚLTIMA HORA

7 morts a la residència de Vila-seca pel brot de coronavirus

El Nàstic i el Reus Deportiu tanquen per complet pel coronavirus

El Nàstic ha anunciat que suspèn els entrenaments del primer equip i el Reus Deportiu tanca per complet les instal·lacions durant dues setmanes
Els grana no tornaran a entrenar-se a la Budallera en, com a mínim, 14 dies | Joan Alfons López

 

L’avanç del coronavirus a l’Estat espanyol segueix provocant cancel·lacions d’esdeveniments esportius i tancament d’instal·lacions arreu del territori. Després que el president del govern Pedro Sánchez hagi anunciat l’estat d’alarma al país, dos dels principals clubs del Camp de Tarragona han pres noves decisions tant dràstiques com necessàries. D’una banda ha estat el Nàstic qui ha anunciat la suspensió dels entrenaments del primer equip mentre que d’altra banda ha estat el Reus Deportiu qui ha decidit tancar les instal·lacions del Carrer Gaudí de la capital del Baix Camp per prevenir la propagació del Covid19.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Nàstic suspèn els entrenaments

El Club Gimnàstic ha anunciat aquesta tarda la suspensió dels entrenaments del primer equip, afirmant que s’ha pres la decisió per consciència i responsabilitat social, seguint les directrius dels estaments mèdics i estatals. Tot i que en un principi estava previst mantenir l’activitat del primer equip i del juvenil A, l’entitat ha canviat d’opinió i ha decidit aturar la darrera activitat que tenia en marxa.

 

 

Els grana han informat que els futbolistes realitzaran sessions d’entrenament individuals a l’interior dels seus domicilis i comptaran amb el seguiment a distància dels diferents membres del cos tècnic i mèdic. A més, des del club s’ha exigit als futbolistes que han d’estar confinats els pròxims dies dins dels seus domicilis per evitar situacions de risc de contagi. Després d’aquesta mesura, el Nàstic ha aturat totes les seves activitats i caldrà esperar a l’evolució del coronavirus per saber quan tornarà quelcom d’activitat a la Budallera.

 

 

El Reus Deportiu, tancat | Joan Alfons López

 

El Reus Deportiu tanca les instal·lacions del club

Qui també ha decidit tancar totes les seves portes ha estat el Reus Deportiu. El club ha adoptat noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció, comunicant que tanca les instal·lacions durant 14 dies a partir de demà dissabte. Les piscines, el gimnàs, les pistes exteriors i interiors, el tennis, el pàdel, el pàrquing i els restaurants estaran totalment tancats fins, en un principi, el dissabte 28 de març, data que podria variar depenent de l’evolució del virus.

 

Pots llegir els punts que ha comunicat el club presidit per Mònica Balsells a tots els seus usuaris.

 

Més notícies de la categoria Esports