CRÒNICA

El Nàstic suma un punt a Sabadell i acarona la classificació per al play-off

Els grana no passen de l'empat en un pobre encontre on les clares ocasions de gol no han existit. Un penal no xiulat sobre Jardí podria haver canviat el matx

Uns 800 seguidors del Nàstic han animat a les graderies de la Nova Creu Alta
Uns 800 seguidors del Nàstic han animat a les graderies de la Nova Creu Alta | @CESabadell
05 de maig del 2024
Actualitzat a les 20:48h

El Nàstic de Tarragona s'ha hagut de conformar amb un pobre empat (0-0) al camp del Sabadell després de 90 minuts en què cap dels dos equips ha brillat en les accions ofensives. L'encontre, igualat i avorrit, dona un punt a uns grana que ja acaronen la classificació per a la promoció d'ascens a Segona Divisió. Si el Nàstic guanya el pròxim encontre davant el Logroñés i la Cultural punxa contra el Teruel, els grana s'asseguraran el bitllet per jugar el play-off.

Un empat de llibre

Ningú es pot estranyar després del resultat final entre el Nàstic i el Sabadell (0-0). Ni uns ni altres han quallat un encontre com per a imposar-se al rival i endur-se la victòria. Els grana, sense una pressió molt excessiva després de la punxada de la Cultural al camp del Real Unión, han visitat un Sabadell que estava obligat a guanyar per sortir de la zona de descens.

I si hi ha cap equip que avui hagi tingut una ocasió per veure porteria en el primer temps, ha estat el conjunt arlequinat. Domènech, amb un xut llunyà, obligava a Alberto Varo a estirar-se de forma espectacular per desviar l'esfèric a llançament de cantonada. L'única jugada amb perill del Nàstic arribava en el minut 37 quan Jardí, en una internada a l'àrea, era llançat a terra. L'àrbitre, davant de la jugada, es desentenia i no assenyalava la pena màxima. Els grana, que aquesta lliga encara no han estrenat el caseller de penals a favor, continuen negats en aquestes accions.

Ni els canvis d'un equip i l'altre han alterat un encontre pla que ha acabat amb un repartiment de punts que serveix més al Nàstic. Els grana tornen a la tercera plaça amb 61 punts i tenen cinc de marge respecte a la Cultural quan només queden nou punts en joc. Dissabte vinent a les 18.00 hores, un Logroñés enfonsat visitarà Tarragona per jugar contra un Nàstic que ja pot ser matemàticament de play-off d'aquí a set dies.