Onalfo amb Bartolo, Parés i Asensio

Curt Onalfo, president de futbol del CF Reus: «Sóc fan de Tebas»

Curt Onalfo, president de futbol del CF Reus, parla durant el descans del matx entre el Nàstic i Las Palmas i aproxima postures amb LaLiga

El CF Reus Deportiu està accelerant a marxes forçades restablir relacions amb LaLiga, estament presidit per Javier Tebas. Després de realitzar un anunci oficial on s’informava que l’entitat treballa en un agraïment formal cap a la direcció de la competició i cap a la Real Federación Española de Futbol per no acceptar encara el canvi de club dels jugadors que han sortit del CF Reus amb el document de Joan Oliver sota el braç, ara ha estat Curt Onalfo qui ha tornat a clucar un ull cap a Madrid i cap a LaLiga.

Onalfo: «Sóc fan de Tebas»

Curt Onalfo, que actualment ocupa el càrrec de president de futbol del CF Reus a l’espera que l’organigrama roig-i-negre prengui forma, ha parlat amb els mitjans de comunicació durant el temps de descans del matx entre el Nàstic i Las Palmas. El nord-americà, que està a Tarragona observant dos possibles rivals dels reusencs si segueixen competint en la segona volta de lliga, ha afirmat rotundament que «sóc fan de Tebas, sento que tot el que va passar aquí ja és cosa passada, estem aquí per ajudar».

Onalfo ha deixat clar que, en el cas que el jutge de Disciplina Social de LaLiga expulsi el CF Reus de la competició, ell i el seu germà no abandonaran la capital del Baix Camp: «Tenim un projecte a llarg termini, en la nostra opinió les coses passades ja han passat, venim amb nova energia i volem fer les coses bé, hem de mirar d’avui cap endavant». Onalfo ha afirmat que, si es dona el cas que el CF Reus segueix competint, hi haurà marge per reconstruir l’equip: «Estem preparats per qualsevol situació, no és una situació adient però la vida no és perfecta. Hem de lluitar per Reus, és una ciutat increïble, l’afició mereix quedar-se a Segona, s’ha lluitat molt per ser-hi i tant de bo les coses surtin bé i puguem començar a treballar».

Pel que fa als jugadors que han marxat del club amb el ‘document Oliver’ sota el braç, Onalfo ha llançat pilotes fora i ha recordat que ells no tenien coneixement de l’existència d’aquest paper: «No sabíem res del paper, el més just per nosaltres és que aquest document no tingui validesa. Veurem que passa demà».