Clifton Onolfo davant l'escut del CF Reus

Onolfo carrega contra la FCF i nega l'existència d'un deute de 221.000 euros als jugadors del Reus B

El propietari del CF Reus ha fet un «anunci oficial» a través del seu compte de twitter | El primer equip del CF Reus i el filial haurien estat inscrits a Segona i Tercera Catalana

El propietari del CF Reus, Clifton Onolfo, torna a escena. Ara, per carregar contra la Federació Catalana de Futbol, després de l'avís de pagament d'un deute de 221.418,67 euros en matèria d'impagament als jugadors del Reus B Cambrils, que competien a Tercera Divisió la temporada 2018-2019. Deute  que, segons l'americà, «està pagada als jugadors i no existeix». 

«Comunicat oficial» a Twitter

En un més que suposat «comunicat oficial» fet pel compte personal de Twitter de Clifton Onolfo, on es dirigeix explícitament al senyor Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol, el propietari de l'entitat reusenca sol·licita la carta  que es va fer arribar a l'administrador concursal, David López Estebaranz, el passat 16 de juliol.

En aquesta, se l'informava que s'havia de pagar el deute en matèria d'impagament als futbolistes del Reus B, presentar una credencial explicant que l'equip té un mínim d'onze futbolistes a la plantilla i també compta amb un terreny de joc on poder disputar els partits, per poder inscriure  els equips a Segona i Tercera Catalana. Per això, tenien cinc dies per fer-ho, els quals ja han passat i, ara, ha arribat la reclamació del propietari.

Onolfo argumenta que se segueix insistint en aquest deute de la comissió mixta de Tercera divisió entre AFE i RFEF però assegura que «el deute ha estat pagat als jugadors» i, per tant, «no existeix». A partir d'aquí, continua la guerra del propietari del CF Reus. Segons explica en el fil de Twitter, «no entén que els equips A i B del CF Reus Deportiu hagin estat inscrits a Segona i Tercera Catalana», ja que el TAD va admetre la plaça a Segona B «un cop descobert que vam presentar l'aval de 400.000 euros per poder competir».

En aquest sentit, Onolfo reclama una «impugnació» sobre la inscripció  en aquestes dues categories dels equips del CF Reus, «ja que hem de ser admesos  a Segona B i a Tercera Divisió». A més, insisteix que no hi ha cap deute de 221.000 euros i, afegeix, que «poden citar a tots els jugadors del CF Reus Deportiu 2018-2019 i preguntar si han cobrat tots els imports d'aquella Comissió Mixta de Tercera Divisió».