Onolfo demana compensacions econòmiques a LaLiga per alliberar els jugadors

Clifton Onolfo, CEO i President del CF Reus, afirma que LaLiga no hauria d’haver alliberat els futbolistes i és partidari de demanar una compensació milionària al respecte
Clifton Onolfo durant el partit entre el Reus Deportiu Miró i el Sant Cugat | TarragonaDigital

L’estada dels inversors nord-americans al CF Reus Deportiu s’està convertint en un continuat mal de cap. Cliton Onolfo, considerat com a CEO i president del CF Reus, i Curt Onalfo, sota el càrrec de president del futbol o líder visible del nou projecte esportiu, han tornat a tenir un dia intens a Madrid on durant el dia han demanat poder reunir-se amb Javier Tebas, president de LaLiga, no arribant a aconseguir-ho durant el matí.

Els nord-americans han tingut temps per manifestar-se públicament mitjançant un comunicat de premsa ofert pel club on confirmen les intencions, ja fermes, de presentar un recurs al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) per lluitar contra la sanció imposada pel Jutge de Disciplina Social de LaLiga que expulsa el CF Reus del futbol professional de forma immediata i durant les pròximes tres temporades a comptar a partir de l’1 de juliol del 2019. A més, l’entitat confirma que també demanarà la suspensió cautelar d’aquest dur càstig.

LaLiga reconeix el document d’Oliver

Tot i que el CF Reus Deportiu havia comunicat el passat dissabte que treballava en un agraïment públic a LaLiga i la RFEF per no haver acceptat encara el document sobre la rescissió de contractes dels futbolistes del primer equip, ara el club ha rebut confirmació oficial que LaLiga sí que accepta aquestes rescissions i ha canviat d’opinió de forma radical.

Segons Clifton Onolfo, els jugadors no haurien d’haver estat alliberats, afirmant que aquesta és una responsabilitat que recau únicament en el club i la federació. És per aquest motiu que Onolfo és partidari de rebre una compensació econòmica milionària perquè aquesta sortida dels futbolistes han de ser substituïdes o recompensades. A més, Onolfo ha una crida a tothom qui pugui donar un cop de mà: «Estem lluitant pels 109 anys d’història del club i necessitem tot el suport oficial de la ciutat i del territori».

Comunicat íntegre del CF Reus

Els nous propietaris del CF Reus Deportiu informen que, després de reunir-se aquest matí amb el bufet d’advocats Cuatrecasas, respectant la decisió emesa, entenen que la mateixa és contrària a Dret i, en conseqüència, han decidit apel·lar al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) la sanció imposada pel Jutge Social de LaLiga, demanant també al TAD la suspensió cautelar de la mateixa.

A més, la decisió de LaLiga d’haver alliberat els jugadors del primer equip perjudica greument la situació econòmica de l’entitat. Mr. Clifton Onolfo, CEO i President del CF Reus, afirma que els jugadors no haurien d’haver estat alliberats i que només el club o la Federació podrien aprovar aquestes mesures, no LaLiga per si mateixa. També creu que les pèrdues en milions d’euros per l’alliberament dels jugadors haurien de ser substituïdes o recompensades. «Estem lluitant pels 109 anys d’història del club i necessitem tot el suport oficial de la ciutat i del territori», ha assegurat.

També et pot interessar...

"Cadamuro rescindeix el contracte amb el Nàstic" "LaLiga parla i desmunta les esperançes del ministre sobre la salvació del CF Reus"