El Reus Deportiu domina en el campionat territorial de patinatge a Salou

El conjunt reusenc s’imposa en la categoria de Xou Gran, Xou Júnior i quartet. L’esdeveniment s’ha celebrat a Salou i ha estat la primera cita important del 2020
El grup xou gran del Reus Deportiu ha començat l'any amb un triomf | Reus Deportiu

 

El Reus Deportiu ha estat el clar dominador del Campionat Territorial de Patinatge Artístic que s’ha celebrat aquest dissabte al Pavelló Centre de Salou. Les instal·lacions de la Costa Daurada han estat l’epicentre de la primera cita important del patinatge de casa nostra en aquest 2020 i ha vist com el club del Baix Camp s’imposava en les tres categories on participava.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Inici després del relleu massiu

Els equips de xou del Reus Deportiu han patit aquest 2019 una revolució pel que fa als seus integrants. Com us explicàvem el passat estiu a TarragonaDigital, gran part del nucli dur del grup xou gran roig-i-negre abandonava la disciplina presidida per Mònica Balsells. L’entitat ganxeta apostava aleshores per donar pas a les prometedores figures de l’exitós grup xou juvenil que ha dominat amb mà de ferro els darrers anys dins de les diferents categories i competicions arreu de Catalunya, Espanya i Europa.

 

Amb aquest campionat territorial, s’ha posat a prova la nova distribució del Reus Deportiu i han sumat una triple victòria habitual. El grup xou gran, sota la coreografia de Xavi López i la mà de l’entrenadora Montse Fornós, ha presentat l’obra «Amb el cap als núvols», imposant-se amb 41,40 punts al Reus Ploms amb «Serem allò que vulguem ser». En els grups xou júnior, el Reus Deportiu ha presentat l’obra «Ikapoç» amb Xavi López i Laura Sánchez al capdavant i s’han imposat amb 42,10 punts al CP Salou i la seva representació «Novell al volant, perill constant!!». El CP Alcover amb «Losted Shoe» i el CP Vila-seca amb «Caçador de bruixes» han tancat la classificació.

 

Les patinadores del quartet del Reus Deportiu representant 'Catwoman' a Salou | Reus Deportiu

 

En el grup xou petit, el triomf ha estat per l’únic participant: el CP L’Aldea amb «Inevitable», mentre que el Reus Deportiu també s’ha endut la victòria en la categoria de quartets cadet amb 28,5 punts gràcies a l’actuació «Catwoman» representada per Elsa Ferrandiz, Elia Arrufat, Claudia Lancharro i Helena Ferrater amb Natàlia Garcia i Lucía de Pedro d’entrenadores. El triomf en el quartet júnior ha estat del CE Roda de Barà amb l'obra 'Fos' (32,6 punts) i en quartets sènior el CP Riudoms s'ha imposat amb «Dance It» (30,10) seguit del CP Alcover amb «Mirar, escoltar i callar» (29 punts). La pròxima gran cita del patinatge artístic per als representants de casa nostra serà el 22 i 23 d’aquest mes amb la disputa a Lleida del Campionat de Catalunya.

 

Grups Xou Gran

1. Reus Deportiu (Amb el cap als núvols) 41,40

2. CN Reus Ploms (Serem allò que vulguem ser) 26

 

Grups Xou Júnior

1. Reus Deportiu (Ikapoç) 42,10

2. CP Salou (Novell al volant, perill constant!!) 35,10

3. CP Alcover (Losted Shoe) 33

4. CP Vila-seca (Caçador de Bruixes) 29,90

 

Grups Xou Petits

1. CP L'Aldea (Inevitable) 50,9

 

Quartets sènior

1. CP Riudoms (Dance It) 30,10

2. CP Alcover (Mirar, escoltar i calla) 29

 

Quartets júnior

1. CE Roda de Barà (Fos) 32,6

 

Quartets cadet

1. Reus Deportiu (Catwoman) 28,5