URGENT

🔴 Greu accident laboral aquest matí a Reus

El grup xou junior del Reus Deportiu, campió de Catalunya

El Reus Deportiu s’endú la medalla d’or del Campionat de Catalunya de Grups de Xou junior que s’ha celebrat a Reus aquest cap de setmana
El grup xou junior va esclatar d'alegria amb la decisió dels jutges de donar-los la millor puntuació | Reus Deportiu

 

El cap de setmana ha estat molt productiu per al Reus Deportiu. El club del carrer Antoni Gaudí, que dissabte veia com el seu equip d’hoquei feia un pas molt important per classificar-se pels quarts de final de la Lliga Europea, arrodonia les alegries del cap de setmana amb una medalla d’or del Grup Xou Junior en el Campionat de Catalunya que se celebrava al Pavelló Olímpic de la capital del Baix Camp.

 

Guardians of Light, vencedor

El conjunt reusenc, dirigit per Xavi López i Laura Rodríguez, saltava a la pista del Pavelló per interpretar l’espectacle ‘Guardians of Light’. La seva actuació va convèncer als jutges del campionat i aquests van donar-li una puntuació de 85,40, un punt i mig per sobre del segon classificat: el Club Patinatge Bescanó. Els gironins, amb l’actuació «Nit d’Il·lusions» es van endur la plata gràcies a una puntuació de 83,90 mentre que la medalla de bronze va ser per al PA Tordera qui amb l’espectacle anomenat «112» va aconseguir 82,90 punts. El programa llarg junior va comptar amb la presència de tretze participants i suposa la primera cita gran del calendari a l’espera que durant l’any se celebrin els campionats d’Espanya, l’europeu i el mundial.

 

El xou gran, a les portes de la medalla

Pel que fa al grup xou gran del Reus Deportiu, l’equip que també està sota les ordres de Laura Rodríguez i Xavi López van quedar-se a un pas de pujar al podi. L’equip reusenc, amb la representació de l’obra «Equality» van acabar en la quarta posició amb 82,6 punts, a quelcom més de dos punts del CP El Masnou, qui va acabar tercer amb «Reflexió», guanyant la medalla de bronze. La plata va ser, sorprenentment, per un CPA Olot qui no va poder tornar a guanyar. El conjunt gironí, amb «No em tallis les ales», va obtenir un 86 de puntuació, 4,5 punts menys que el CPA Girona amb «Bacterium».

 

El Reus Deportiu, campió de Catalunya de grup xou junior amb 'Guardians of Light' | Reus Deportiu

 

El CP Aldea triomf de nou en el grup de petits

L’altre conjunt triomfador de la cita del Campionat de Catalunya celebrat a Reus va ser el Club Patinatge L’Aldea. L’entitat ebrenca va proclamar-se campiona de Catalunya en el grup xou petit després de sumar 91,50 punts amb l’actuació «Without the Sun», obra que els va permetre revalidar el títol aconseguit l’any passat. El PA Maçanet amb «Follow me» va endur-se la plata amb una puntuació de 88,60 mentre que el CPA Tona amb «Enterrat» va penjar-se el bronze amb un 85,20 de puntuació.