Pellicer critica el front obert entre Onolfo i Peña i el jutge mercantil demana claredat en els inversors

L’alcalde de Reus carrega, sense dir noms, contra la forma en la qual s’estan duent a terme les darreres gestions entre Clifton Onolfo i David Peña. El jutge del mercantil demana transparència en els inversors

El rellotge de sorra del CF Reus Deportiu abans del final fatal s’esgota per instants. A l’espera d’una jornada clau on, si no arriben els diners necessaris, es comunicarà a la Federació Catalana de Futbol i a la Real Federación Española de Fútbol la renúncia a competir, les informacions al voltant del club ganxet no deixen de produir-se. Aquest matí el focus ha estat centrat en dos punts geogràfics: Reus i Tarragona.

Carles Pellicer critica amb contundència

L’alcalde Carles Pellicer ha aprofitat una visita a les obres del polilleuger de l’Escola Cèlia Artiga per dir la seva sobre el present del CF Reus. El batlle reusenc ha carregat amb contundència davant les darreres actuacions de domini públic que han mantingut Clifton Onolfo i David Peña, propietari i advocat que representa un grup d’empresaris disposats a salvar el club: «Lamentem la imatge que està donant la propietat del club i tot el seu entorn i les gestions que estan duent entre ells, ho lamento profundament perquè perjudica la imatge de la ciutat, estic profundament dolgut perquè el futbol, un esport noble, estigui sent gestionat d’una forma tan poc adient, per dir-ho d’una manera elegant».

David Peña i Clifton Onolfo, aliança per la lluita judicial
L'aliança David Peña-Clifton Onolfo ha saltat pels aires | Joan Alfons López

Pellicer, que espera una solució positiva a tot el tema «tot i que a hores d’ara no sembla que sigui fàcil», recorda que des del consistori «hem fet tots els passos necessaris, hem estat sempre alerta de la situació, hem fet mitjançant l’administració concursal la cessió del camp per quan fos necessari jugar. Encara que no hi hagi conveni i siguem creditors de la propietat pels deutes que tenim amb ells, nosaltres els deixem les instal·lacions perquè creiem que hem de facilitar-ho per a què pugui reunir-se l’administrador concursal i es pugui jugar si s’arriba a un acord final». A més, ha afirmat que la propietat «ho ha fet tan malament com ha pogut o ha volgut, que és diferent». Per acabar, l’alcalde ha recordat que cal salvar el futbol base: «Ho hem de preservar. En funció del que succeeixi avui o demà, serà el que estudiarem i analitzarem per a la previsió de futur».

Nova reunió al Jutjat Mercantil, avui amb Peña

L’altre focus informatiu s’ha produït aquest matí a Tarragona. Una nova reunió al Jutjat Mercantil número 1 ha reunit el jutge César Suárez amb Clifton Onolfo i David Peña. Després de la seva absència ahir, el lletrat de Peña i Nofuentes Advocats ha fet acte de presència avui. El jutge ha demanat poder conèixer el grup inversor interessat en posar els diners que podrien fer viable la supervivència del CF Reus. Segons Clifton Onolfo, César Suárez hauria negat la venda del club a David Peña com a representant dels inversors perquè cauria en un conflicte d’interessos, fet que Peña ha titllat de mentida en un nou encreuament de missatges a Twitter. El lletrat reusenc ha afegit que l’administrador concursal demanarà auxili judicial per dues qüestions que no ha revelat.


Comentaris