Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els espectadors imprudents i la poca seguretat fan perillar la continuïtat del RallyRACC

Espectadors en mala ubicació, falta de seguretat i un tram suspès han estat alguns dels incidents de l'edició d'enguany

Moments perillosos dels espectadors des del minut 00:00 al 00:05 i del 00:22 al 00:25.

La celebració d'una nova edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada està en perill. Les imprudències del públic i la falta de seguretat dels espectadors poden portar a la suspensió d'aquest esdeveniment automobilístic a les nostres terres. En aquesta edició, un tram ja va ser cancel·lat per mala ubicació del públic i s'han vist imatges de personatges realitzant actes incívics durant el transcurs de la competició, posant en perill la seva vida, a més de la del pilot i els altres espectadors.

 

Galeria de fotos del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada del dissabte

Galeria de fotos del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada del diumenge

 

Un espectador que va posar la seva vida en perill en el transcurs del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada | TarragonaDigital.com

 

Dubtes en la celebració del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

La World Rally Car (WRC) està pendent de confirmar la cita de ral·li al nostre territori per l'any 2019. En el seu calendari hi ha una gran majoria de les carreres confirmades, però la competició catalana encara està amb un asterisc, ja que hi ha dubtes que s'acabi realitzant després dels diferents successos que hi ha hagut aquest any, on principalment es va haver de suspendre un tram per la mala ubicació del públic durant la competició.

Han estat moltes les imatges que s'han vist on la seguretat de l'espectador no ha estat l'adequada, però per mala ubicació d'ells mateixos per voler viure la competició des d'un lloc amb molt risc. En aquest sentit, no seria la primera prova de ral·lis que se suspèn del calendari amb motius de seguretat, ja que a Polònia es va perdre l'oportunitat de fer-lo, per aquests mateixos motius l'any 2018, després de quatre anys consecutius formant part del WRC.

 

A més de tots els factors de seguretat i incivisme durant la competició, també hi ha un factor que fa penjar d'un fil el ral·li a la nostra demarcació. El fet és que hi ha molts països que volen entrar en el mundial i, per això, n'hi ha alguns que haurien de sortir i, després d'aquests actes d'inseguretat, siguin causats per espectadors que no estan en un lloc adequat o tot i estar-hi, tenir un cert grau de perillositat.

 

Moments perillosos del minut 01:47 al 01:52 i del minut 02:21 al 02:24 

 

Molts van ser els incidents en un RallyRACC Catalunya-Costa Daurada que va ser molt emocionant i se'n va endur la victòria Sébastien Loeb. Però els espectadors no van ser els únics que estaven en una mala posició per gaudir dels cotxes. Fins i tot els responsables de seguretat en van poder sortir perjudicats, en estar en zones molt dolentes, com en una escapatòria pels vehicles que no hi havia objectes de protecció. Afortunadament, no va passar res més enllà de l'ensurt.

 

 

Comentaris