Piqué fa callar el públic que feia càntics contra Espanya: «És intolerable»

El central del Barça va assegurar que qualsevol falta de respecte «és intolerable» i que «hem de predicar amb l'exemple»
Piqué es va dirigir a la graderia per intentar frenar els càntics contra Espanya | Twitter (@elchiringuitotv)

 

El Catalunya-Veneçuela ha finalitzat, però la presència de Gerard Piqué a la selecció catalana segueix sent notícia. Piqué va ser titular i un dels jugadors més ovacionats per la grada en un partit molt esperat pel públic català. Catalunya va guanyar Veneçuela per dos gols a un. La victòria va arribar al final del partit amb un gol de Javi Puado a l'últim minut, en un Montilivi ple de gom a gom, amb 12.671 espectadors que van respondre amb entusiasme a la selecció catalana.

Piqué demana al públic que aturi els càntics

El futbolista Gerard Piqué es va dirigir a la graderia en un moment puntual del partit, per tal de frenar els càntics que el públic estava cridant contra Espanya. El central del Barça va aixecar la mà dreta i es va dirigir al públic fent el gest 'no' amb el dit.

«Respecte per sobre de tot, sigui d'una banda o de l'altra. Tots hem de predicar amb l'exemple i tot el que sigui una falta de respecte és intolerable. La gent que anima, que està a favor de l'equip, genial. Els que no, crec que no s'ha de faltar al respecte», explicava Piqué després del partit, responent  a les preguntes dels periodistes sobre el polèmic moment.

«Estic fart d'explicar-ho»

D'altra banda, Piqué va afirmar que estava fart de donar explicacions per haver deixat la selecció espanyola i va afirmar que «una cosa no té a veure amb l'altra». Segons el central, va abandonar la selecció espanyola perquè se'n volia anar «a prendre el sol una setmana fora d'Europa i a descansar». Piqué assegura que formar part de la selecció catalana «requereix venir un dia, passar-m'ho bé amb els meus companys i l'endemà tornar a centrar-me en l'equip»

El català assegura que el bon rendiment actual amb el Barça és en bona part gràcies a haver deixat la selecció espanyola, ja que pot estar més descansat. El central del Barça també creu que Catalunya hauria de jugar més sovint.

"Entreguen un miler de signatures per atorgar una gran distinció al president del Nàstic" "Salvar el futbol base del CF Reus, el cavall de batalla"