‘Pitu’ Mas, tècnic tarragoní en cadira de rodes, conquesta Movistar +

José Antonio Mas, conegut com a ‘Pitu’ Mas, és el tècnic de l’aleví B del Sant Pau i ha estat protagonista d’un reportatge al programa Súper Segunda de Movistar +

Reportatge de Movistar + a 'Pitu' Mas

 

 

El futbol tarragoní ha estat protagonista aquest dilluns al programa Súper Segunda, de Movistar +. Encara que el programa tracti bàsicament el futbol de LaLiga123, el Nàstic no ha estat el protagonista del següent reportatge. Ho ha estat José Antonio Mas, futbolísticament conegut com a ‘Pitu’ Mas. Aquest tarragoní de 61 anys acumula 36 anys exercint d’entrenador en el futbol amateur local i, des de fa nou, ho ha de fer assegut en una cadira de rodes. Aquest fet no l’ha impedit seguir exercint des de les banquetes i actualment és el tècnic de l’aleví B del Sant Pau de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

‘Pitu’ Mas: «O sobrevius i tires cap endavant o t’enfonses»

El tarragoní ha estat entrevistat per Raúl Ruiz, una de les cares visibles del programa. Mas explica que l'any 2010 li van detectar un tumor a la medul·la i que després de la intervenció va quedar en cadira de rodes: «Vaig entrar caminant al quiròfan i vaig sortir en cadira de rodes. O sobrevius i tires cap endavant o t’enfonses». ‘Pitu’ Mas, que explica basar la seva fortalesa en la família, els amics i el futbol, no ha perdut la mobilitat total de les cames i disposa d’un regulador de descàrregues que li permet conviure amb el dolor crònic que pateix.

 

 

El tècnic confessa el seu objectiu a curt termini: «Vull aixecar-me i intentar donar alguns passos perquè al setembre es casa la meva filla i la vull acompanyar caminant a l’altar». Resident a Torreforta, Mas va rebre durant el reportatge la visita d’Enrique Martín, tècnic del Nàstic que en el 2015 va patir un fort ensurt amb una angina de pit i el 2016 va notar un dolor intens al pit després de celebrar un gol d’Osasuna: «La il·lusió per tirar endavant és tan gran que cada dia és un regal».

 

Pots veure el vídeo del reportatge de Súper Segunda de Movistar + clicant a la imatge que il·lustra l’article en la part superior al text.