El CE Vendrell tanca la plantilla del retorn a l'OK Lliga

Es manté gran part de la plantilla de l'última temporada a l'OK Lliga Plata, amb la incorporació de Roc Llisa i les baixes de David Lecha i Alex Cid
El CE Vendrell ja ha tancat la plantilla | CE Vendrell

La Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) decidia donar per finalitzades les lligues d'hoquei a principis de maig, fent valdre l'ordre de la taula classificatòria abans d'aturar-se la competició. Aquesta decisió, beneficiava els interessos del CE Vendrell, que anava líder en la classificació de l'OK Lliga Plata, i certificava el retorn a l'OK Lliga del l'equip vendrellenc.

Des d'aleshores, el conjunt dirigit per Lluís Delriu, que seguirà a la banqueta del CE Vendrell, s'ha posat mans a l'obra per formar l'equip per l'OK Lliga la temporada 2020-2021. L'equip tècnic de Delriu comptarà amb Xavi Ferrer, el preparador físic Àlex Tello, la fisioterapeuta Fàtima Sultan i l'auxiliar Quim Tomàs.

Roc Llisa tanca la plantilla

El primer equip d'hoquei del CE Vendrell ja està preparat pel seu retorn a l'OK Llliga i ha tancat la seva plantilla per jugar-hi. El conjunt vendrellenc comptarà amb la majoria de jugadors que anava líder a l'OK Lliga Plata, confirmant la continuïtat d'Emanuel Necchi, Lluís Ferrer, Xavi Crespo, Jan Escala, Curro Fernández-Ávila, Gerard Miquel, Iker Casado, Álvaro Shehda i Ot Arbós.

El CE Vendrell comptarà amb una incorporació i s'ha arribat a un acord amb el jugador Roc Llisa, procedent del Bassano italià. En el capítol de baixes hi ha David Lecha, qui jugarà cedit al Vilanova, i Alex Cid, que ha comunicat que no continuaria al CE Vendrell.

"El govern espanyol acaba de confirmar una esperada decisió" "Seriós avís de Fernando Simón sobre el nou risc que es presenta a partir d'ara"