La Pobla d’Albert Company, amb les eines a punt

El filial del Nàstic ultima els detalls abans de l’estrena a la lliga de dissabte a les 20.00 hores al camp de l’Atlètic Horta. Company té 29 jugadors en una àmplia plantilla que esgranem
Albert Company donant instruccions als seus jugadors | Joan Alfons López

 

El CF Pobla de Mafumet començarà a competir a Tercera Divisió aquesta temporada 2019-2020 dissabte a les 20.00 hores al camp de l’Atlètic Horta. El filial grana, com ja és habitual en la seva funció de filial, ha patit una important remodelació respecte a la campanya anterior més enllà de la revolució que s’ha implantat en el club amb l’inici del projecte esportiu encapçalat per Sergi Parés i Ferran Asensio des dels despatxos. A l’arribada d’Albert Company com a entrenador procedent del CF Reus B Cambrils, la plantilla ha variat força tot i que manté figures importants de la temporada passada com Sergio Montero, Vally Cissé o Pol Domingo, més enllà de jugadors com Pol Prats i Roger Figueras que comparteixen treball amb el primer equip.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una plantilla extensa

La direcció esportiva grana ha decidit apostar per una plantilla molt àmplia aquesta temporada. Actualment hi ha 29 integrants al CF Pobla, fet que s’argumenta per la important presència actual i futura d’alguns dels jugadors pobletans en la dinàmica i els partits del Nàstic. Diumenge davant el Llagostera ja es va demostrar amb la titularitat de Jorge Carreón i l’entrada des de la banqueta de Pol Prats, a més de la presència de Sergio Montero en la convocatòria. Si a aquest factor se li suma l’habitual entrenament amb el primer equip d’homes com Sergi Cardona i Arnau Riera, la Pobla ha de potenciar més de l’habitual la seva plantilla si vol tenir garanties d’un desenvolupament el més normal possible durant la campanya.

 

Dels 29 jugadors de la plantilla, 22 tenen fitxa a la Pobla de Tercera Divisió. Aquesta xifra, la màxima permesa en la categoria, la formen els porters Dani Parra i Arnau Riera, el lateral esquerrà Sergi Cardona, els laterals dretans Sergi Caballero i Tomás Teruel, els centrals Nil Coch, Pol Domingo, Roger Figueras i Aleix Ruiz, els migcampistes Enric Cubells, Óscar Sanz, Dani Molina, Tito Garcia, Sergio Montero, Jorge Carreón, Aitor Serrano, Karim, Pol Prats i Bernat Guiu i els davanters Guille Martí, Vally Cissé i Guillem Martínez.

 

La Pobla, a punt per a competir. En la fotografia, amb la segona equipació | Joan Alfons López

 

Sis jugadors amb fitxa de la Pobla B i dos del juvenil A

Als jugadors inscrits a l’equip de Tercera cal sumar la presència de sis futbolistes amb fitxa del CF Pobla B que juga a Segona Catalana. Aquests són el central Àlex Campuzano, el lateral dret Joan Domingo, el lateral esquerre Ferran Giménez el pivot Erik Barroso, el migcampista Nicu-Adrián Guica i el davanter cedit per l’Espanyol B, Óscar Gómez. Tots ells són considerats futbolistes de la Pobla però la limitació de fitxes a Tercera provoca que estiguin inscrits amb el segon equip. Tal com passa entre el grup de Company i el Nàstic, un cop aquests jugadors passin els deu partits jugats amb la Pobla, ja perdran totes les possibilitats de poder competir a l’equip B on estan inscrits.

 

A aquests sis jugadors cal sumar la presència de dos jugadors del juvenil A que treballaran amb la dinàmica pobletana tot i que tindran les portes obertes a jugar amb el juvenil A de Dani Vidal si es dona el cas: l’extrem esquerre Àlex Alcázar i una de les darreres cares noves de l’estiu: el migcampista Gerard Moya, procedent del juvenil A del València, club que el va fitxar de la base del Nàstic on ara torna.

 

L'ara pobletà Óscar Gómez (centre) fent-se una foto amb Xavi Sandoica (dreta) i Érik Barroso (esquerre) el 20 de juliol | Joan Alfons López

 

Un tercer porter, al forn

El tema del tercer porter és quelcom que ha rondat molt a les oficines del Nàstic, ja sigui pel primer equip com per al segon. Si no hi ha canvis de darrera hora totalment inesperats, la primera plantilla no fitxarà un tercer porter i Arnau Riera acompanyarà Bernabé Barragán i Cheikh com a integrants habituals de l’equip dirigit per Xavi Bartolo. Tenint en compte aquesta circumstància, la direcció esportiva del Nàstic ha decidit realitzar la incorporació d’un tercer porter per a la Pobla de Mafumet. I aquest té un nom i cognom: Àlex Baño. Procedent del juvenil A del FC Barcelona que va dirigir la temporada passada el tarragoní Denis Silva, Baño acumula ja quasi tres setmanes de feina amb el filial grana però encara no s’ha tancat oficialment la seva incorporació.

 

L’objectiu grana és que Baño s’incorpori al club i tingui fitxa de la Pobla B a Segona Catalana però sent considerat al 100% jugador de l’equip de Tercera Divisió. En el cas que el Nàstic patís alguna baixa per sanció o expulsió dels seus dos primers porters, obligaria a Xavi Bartolo a convocar Riera i Parra, deixant la Pobla sense amo a la porteria. L’arribada de Baño vol impedir aquest hipotètic i díficil cas de produir-se però vol tenir l’espatlla coberta amb la incorporació d’aquest futbolista.