Xavi Bartolo.

Xavi Bartolo, presentat com a nou entrenador del Nàstic

El nou tècnic vol un equip «ambiciós i guanyador»

Xavi Bartolo ha estat presentat aquest dilluns a la sala de premsa del Nou Estadi i serà l’encarregat des de la banqueta de tornar a l’equip grana al futbol professional. El president del Nàstic Josep Maria Andreu, ha parlat de Bartolo com a moment important l’arribada de del nou tècnic per la relació que han mantingut en diferents etapes. El lleidatà torna al club grana en aquesta quarta etapa per ser ara el màxim responsable de l’equip que jugarà la propera temporada a la Segona Divisió B.

Bartolo vol un equip ambiciós i guanyador

Ara de la mà del seu gran valedor Sergi Parés, Bartolo torna al club grana en aquesta quarta etapa, per a dirigir un equip que ha de pujar de categoria i en què, per tant, hi haurà màxima pressió i exigència des del primer dia com no ha amagat el mateix nou entrenador dels grana. Xavi Bartolo ha explicat també quin Nàstic vol veure el proper 25 d’agost quan arrenqui la temporada a Segona B. El tècnic, assegura que vol un equip «protagonista, ambiciós i que sigui guanyador».

El flamant tècnic grana diu que té «absoluta responsabilitat» en tirar endavant aquest projecte esportiu tan ambiciós. «Volem que el soci del Nàstic es torni a identificar amb el seu equip» ha assegurat, i també ha dit que «veurem un Nàstic ambiciós que surti a per la victòria i que enganxi a l’afició des del primer moment amb l’objectiu d’estar el més amunt possible».

Els noms que acompanyaran Bartolo

El tècnic diu que no té prioritats de jugadors i «aquell futbolista que truqui a la porta per jugar, ho farà». «No importa que tingui 19 anys o 32. Han de ser jugadors que vagin a pel partit i ho hagin donat tot, es guanyi o no», ha manifestat. Encara sense ser oficial i sense estar definit, el segon entrenador i preparador fisic venen de la mà de Bartolo.

El preparador físic serà David Pajón, mentre que el segon entrenador segons ha pogut saber Tarragona Ràdio no serà Lluís Albesa com han apuntat diferents mitjans. Sembla que aquest càrrec encara no es podrà fer oficial ja que l'implicat encara té contracte amb un altre club. El que continuarà per cinquena temporada serà  l’entrenador de porters Manolo Oliva i qui tornarà al capdavant dels serveis medics serà el doctor Carles Hernández, fins ara a l’Espanyol.

També et pot interessar