Enrique Martín a la banqueta del Martínez Valero d'Elx

Enrique Martín: «Fali s’ha autoexpulsat, estic molt enfadat»

Enrique Martín carrega durament contra Fali per l’expulsió que ha condicionat el seu equip. Bernabé i Barreiro destaquen el bon paper de l’equip tot i quedar-se amb deu

Vídeo amb les declaracions d'Enrique Martín a la sala de premsa del Martínez Valero (imatges de LaLiga123 TV)

 

 

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, ha esclatat després de la derrota contra l'Elche. El tècnic navarrès s’ha mostrat molt enfadat en la sala de premsa del Martínez Valero d’Elx i en els micròfons del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdioa l’hora de valorar l’expulsió de Fali en el minut 28 de la primera meitat. Com va fer Juan Merino al camp de l’UCAM amb l’expulsió d’Uche farà demà dos anys, Martín no s’ha mossegat la llengua davant els mitjans de comunicació: «S'ha autoexpulsat, estic molt empipat amb el tema, no pot ser que un jugador als 28 minuts cometi un error quan ens juguem la vida, un error d’aquestes característiques quan un diu per activa i per passiva que als col·legiats no se'ls hi diu res i tota l'energia ha d'anar per a jugar». Iglesias Villanueva ha reflectit a l'acta arbitral que Fali ha estat expulsat per dirigir-se a l'àrbitre assistent de la seva banda amb la següent frase: «Vete a tomar por culo».

Martín ha continuat afirmant que «probablement sense l'expulsió de Fali podríem haver guanyat, aquesta autoexpulsió ens ha determinat pel resultat final. Al col·legiat no se li pot dir res. Entenc que en una decisió es poden equivocar, però quan t'expulsen per parlar, segur que el col·legiat té raó. Quan els àrbitres prenen una decisió és per alguna cosa que se li ha dit». El tècnic grana ha lloat l’esforç dels seus homes perquè «hem estat jugant bé amb deu, però prefereixo jugar amb onze. Estic content amb l'equip. Hem de seguir competint d'aquesta manera. Tanquem la carpeta de la primera volta».

 

ÀUDIO: Escolta les declaracions d'Enrique Martín

 

 

ÀUDIO: Escolta les declaracions de Manu Barreiro

 

 

ÀUDIO: Escolta les declaracions Bernabé Barragán

 

 

Sense premi ni regal

Manu Barreiro i Bernabé Barragán, jugadors del Nàstic, també han passat pels micròfons de Tarragona Ràdio i han comentat l’encontre: «El partit l'hem començat adormits. L'expulsió és un punt d'inflexió. No sé que ha pogut passar. Hem competit i hem tingut bastants ocasions, però no hem tingut el premi del gol», ha afirmat Bernabé. El porter nastiquer ha carregat contra l’actuació arbitral. Tot i que l’expulsió de Fali sembla justificada amb l’acta del matx, no s’ha expulsat a Juan Cruz per trepitjar en dues ocasions el migcentre Thioune quan aquest es trobava a terra: «Contra nosaltres no tenen dubtes amb jugades que ens venen en contra. L'equip ha d'estar preparat contra això i respondre», ha sentenciat Barragán.

A més, el capità Manu Barreiro ha assegurat que «està clar que a nosaltres no ens regalen res», en referència al col·legiat. Sobre l’encontre, el gallec ha deixat clar que «hem fet un bon partit. Les nostres ocasions no entren i és una llàstima perquè podríem haver marxat amb la victòria». Barreiro ha anat més enllà i ha fet balanç de la pèssima primera volta de lliga: «El balanç és negatiu. La segona volta és complicada, ens costarà. Ho intentarem tot per salvar-nos».