Enrique Martín: «Qui vulgui marxar, que marxi»

Enrique Martín, feliç per la victòria davant el Córdoba, comenta altres aspectes en la sala de premsa del Nou Estadi com l’actuació dels grana en el mercat de fitxatges

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, ha ofert una extensa roda de premsa després de la victòria davant el Córdoba (1-0). El tècnic navarrès ha parlat del triomf, de l’actuació del seu equip, de la lliga a la qual hauran de fer front els pròxims sis mesos i, com no podia ser d’una altra manera, de l’actuació nastiquera en el mercat de fitxatges que es conclourà a finals de mes. Pots repassar les frases més destacades, tot seguit.

Les frases d’Enrique Martín

«Ara iniciàvem una lliga de sis mesos que no té res a veure amb l'anterior. Els futbolistes ja estan al nivell de qualsevol altre equip. El nostre objectiu és fer una gran classificació en aquests sis mesos»

«Hi ha hagut moments de molta igualtat. A nivell d'arbitratge, hi ha hagut moments complicats a les dues àrees. Hem disposat de tres o quatre ocasions clares per matar el partit abans. No les fas i et compliques»

«No mirem la classificació. Anem a fer una lliga del 2019, de 22 jornades més. De moment estem a dalt amb tres punts. Aquest xut anímic és important, però fins dimarts, que ens hem de preparar pel següent»

«Les vacances ens han anat fenomenal, hem netejat la ment. Hem vingut esperançats per fer un campionat a tope. Estem al nivell de qualsevol»

«A veure si som capaços de treure sis punts en les següents sortides. No m'he vingut amunt, és el que em transmet l'equip»

«Pipa té molta guspira, és molt profund i ens va bé. M'ha agradat molt Thioune, fa molt bona parella amb Imanol, hi van de veritat i han robat moltes pilotes»

«S'incorporarà gent, però no tenen el lloc assegurat. Els que ja hi són van millorant. Djetei i Salva han fet molt bon partit. No regalo res»

 

Escolta les reaccions d'Imanol Garcia després del partit

 

Fali, content del gol però sobretot pels tres punts

«He apostat per un doble lateral a cada banda per aportar consistència a l'equip»

«Jiménez havia jugat de mitja punta. Pipa per mi és més ofensiu que defensiu»

«Hauran de suar molt per fer fora Salva del lateral. Brugui també t'aporta de mig camp endavant»

«Avui han arribat molts centres a l'àrea. Els davanters no s'han de queixar del menjar que els ha arribat. Haurien de millorar, han tingut les seves opcions. Un altre dia amb més encert en fas quatre a qualsevol»

«Pot sortir qualsevol jugador de la plantilla. Qui es quedi, al 700%. Qui vulgui marxar, que marxi. M'és igual, té el meu permís. Si Albentosa vol marxar, encantat d'haver-te conegut»

«Com que Djetei sortirà cedit? Qui ha dit aquesta barbaritat. Si paguen traspàs, mira. Es diuen moltes bajanades aquests dies. Qui es quedi i es queixi, no entrenarà. Portaré 4 de la Pobla que es mataran»

«El primer capítol del 2019 del meu llibre es diria 'Inici Meravellós'. Tot això ens ha costat els últims quatre partits, que vam estar normals. Avui hem estat bé»