Bernabé Barragán ha parlat sobre l'acció del gol del triomf local

Enrique Martín: «Segueixo pensant que ens salvarem»

Enrique Martín, Abraham Minero i Bernabé Barragán parlen després de la derrota del Nàstic al camp de l'Atlético Osasuna. El gol fantasma, les opcions de salvació i Fali, els principals temes

El Nàstic ha perdut per 1 a 0 al camp del Club Atlético Osasuna amb polèmica després d'un gol fantasma de Roberto Torres en el primer temps. El dubte sobre la legalitat del gol navarrès ha estat un dels temes principals en les reaccions del matx. L'entrenador Enrique Martín, el porter Bernabé Barragán i el capità Abraham Minero han dit la seva.

Declaracions d'Enrique Martín

M'han dit que les imatges són molt clares i no és gol, s'han equivocat. Però de què serveix ara? Crec que hem fet mèrits per endur-nos un punt, estic orgullós del bon partit que hem fet.

Et queda la consciència tranquil·la que ho has intentat i treballat. Quan estàs allà baix les decisions arbitrals no t'afavoreixen. Hem tingut Osasuna tancat al darrere, també amb 10. Hem tingut ocasions.

Segueixo pensant que ens salvarem. No em rendiré mai. Els navarresos som tossuts.

M'agrada el canvi Barreiro per Sadik. Barreiro tenia un 'tema' i el club se n'ha beneficiat econòmicament. No sé què hagués pogut ser amb ell. Amb Sadik estic content.

El jugador té la consciència tranquil·la, perquè s'hi ha matat. El que molesta són les decisions arbitrals. No van a perjudicar ningú, segons el seu punt de vista és gol. El vestuari està tranquil, ha competit de tu a tu amb Depor, Cadis i Osasuna.

El seu porter n'ha tret alguna de complicada. Al primer minut la de Kanté, a la segona part una altra amb el peu. El porter d'Osasuna està fent bona temporada. Estic súper content de la imatge i l'esforç.

Sobre el fet que el VAR no estigui a Segona: És incomprensible. No s'entén que no n'hi hagi a Segona, i a primera sí, amb el que ens juguem tots. Sí som futbol professional, ho som per tot.

Declaracions de Bernabé Barragán

Jo crec que això no és bàsquet. El fet que el porter tingui el cos fora del camp no ha de validar un gol. Tinc la sensació que la pilota no ha entrat del tot. A partir de l'any vinent tindem el VAR, però arriba un any tard. Ha decantat el partit.

L'Osasuna està a dalt perquè està jugant bé, té bona plantilla i està tenint sort en les jugades conflictives. A nosaltres ens està passant el contrari.

Un contrincant ha caigut sobre Fali i s'ha fet mal al colze. Tots sabem que si és a l'hospital, no és qualsevol cosa.

Hem de treure una lectura positiva, hem plantat cara a Osasuna fins i tot amb 10. Si continuem, així els resultats arribaran.

Declaracions d'Abraham

Encara no he pogut veure la jugada del gol. És dubtosa, i quan juga l'últim és el perjudicat. Hem d'estar contents amb la feina feta. La plantilla és pràcticament nova i aquest és el camí.

Hi ha temps, però cada cop menys jornades. No acabem de donar amb la tecla. Estem lluitant amb rivals amb altres objectius.

Hem de ser positius per la imatge donada. No dóna punts, però és el camí a seguir.


Comentaris