Reconeixements i homenatges amb les temporades finalitzades

El Reus Deportiu celebra el ‘Partit per la Igualtat’, el Vendrell homenatja la figura de l’exdelegat Pep Cid i es jugarà un partit de futbol en record al periodista Joan Castell
Imatge dels equips del 'Partit per la Igualtat' del Reus Deportiu | Reus Deportiu

 

Amb les temporades esportives finalitzades és habitual que hi hagi forat des dels clubs per realitzar aquells esdeveniments que el calendari habitual no permet. Aquest cap de setmana ja se n’han viscut dos i el pròxim dissabte caurà el tercer. Parlem del ‘Partit per la Igualtat’ del Reus Deportiu, l’homenatge a l’exdelegat del CE Vendrell Pep Cid i el pròxim partit de futbol en honor al periodista Joan Castell.

 

Exhibició al Palau d’Esports

El Reus Deportiu va celebrar aquest dissabte la segona edició del ‘Partit per la Igualtat’. L’encontre, en format de triangular, va enfrontar tres equips on es barrejaven jugadors del primer equip de l’OK Lliga Masculina, integrants del primer equip de l’OK Lliga Femenina i exjugadors del conjunt ganxet. Els tres conjunts, amb jugadors de tota mena, van oferir uns encontres d’exhibició per fomentar la igualtat de gènere, en aquest cas dins de l’esport.

 

Foto de família de l'homenatge a Pep Cid al Pavelló del Club d'Esports Vendrell | CE Vendrell

 

Homenatge a Pep Cid

Al Vendrell, i també dissabte, es va celebrar un homenatge a Pep Cid, delegat del CE Vendrell que va morir amb 54 anys el passat mes d’abril del 2018. Cid, que també va ser jugador del conjunt del Baix Penedès, va ser el centre d’una trobada on la Cati, la Núria, l’Aleix i la Laia, la seva família, va ser present i van rebre diferents plaques de reconeixement i l’escut d’or del club. A més, es van projectar dos vídeos: un sobre la relació del Pep Cid amb els Diables del Vendrell i un sobre la seva trajectòria en el món de l'hoquei, especialment al CE Vendrell. Abans dels actes es va disputar un partit de veterans entre el Vendrell i el Barça i després va produir-se un encontre amb jugadors que van conviure amb Cid.

 

Partit en record a Joan Castell

La pròxima cita d’aquest estil serà dissabte 15 de juny a les instal·lacions del Nou Estadi amb un partit d’homenatge a la figura de Joan Castell, periodista tarragoní que va traspassar el febrer del 2018. Natural de Tarragona, Castell era un apassionat de l'esport —sobretot del Nàstic i de la bici—, i havia treballat i col·laborat en diversos mitjans de comunicació de casa nostra. Per recordar-lo, s’ha organitzat un partit de futbol a la Budallera que enfrontarà l’Aguilas Negras, equip amateur on competia Castell i un equip amb barreja de periodistes i amics. A més, també s’entregarà una placa commemorativa a la família.

 

Imatge de Joan Castell | Marie Hainaut

Més notícies de la categoria Esports