L’emotiu reportatge d’El Día Después sobre el CF Reus

El programa de Movistar+ parla de la situació del CF Reus i ofereix un emotiu reportatge gravat durant el partit contra el Numancia

 

«Hi ha aplaudiments que amaguen realitats, com aquí, a Reus, on 109 anys d'història poden quedar en velles fotos, en simples records». D’aquesta manera comença un reportatge d’uns dos minuts i mig de durada on l’històric programa ‘El Día Después’, ara en emissió a Movistar+, repassa la situació del CF Reus Deportiu amb la veu dels aficionats i abonats, a més de recollir breus intervencions de Joan Oliver i Jesús Olmo.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Incredulitat entre els seguidors

El reportatge mostra la incredulitat entre els seguidors del CF Reus sobre l’aparició de compradors que podria suposar la solució a la crisi econòmica i institucional. Un aficionat deixava clar que «aquest home (Oliver) és un fantasma acabat», mentre que un altre afirmava a les portes de l’Estadi que «ens prenem cada partit com si fos el darrer».

 

Precisament Oliver també té una petita intervenció en el reportatge. En la seva arribada a l’Estadi, acompanyat de l’expresident Salvador Batlle, era interrogat per la reportera de Movistar+ sobre si el duel contra el Numancia anava a ser el darrer. Visiblement molest, Oliver respon amb un contundent «no». Immediatament es veu la reacció de Jesús Olmo, capità roig-i-negre quan li diuen la contestació del màxim accionista: «Si ell ho diu…(riu). Ha dit tantes coses que no s’han complert...».

 

Movistar+ ha dedicat un dels seus reportatges d''El Día Después' al CF Reus | Movistar+

 

Esperança per acabar

Després de repassar diferents imatges de seguidors a la graderia, on destaca l’eufòria d’una jove seguidora amb el gol de David Querol en el temps de descompte, el reportatge acaba amb un missatge per a l’esperança. Dos seguidors del CF Reus, dels més veterans enregistrats, afirmaven que «sortirem de les pedres però ens en sortirem», mentre que l’altre dia el següent: «No us podeu imaginar la guerra que ha de donar el Reus encara».

 

Com a mínim, la guerra seguirà el pròxim dissabte a l’Estadi Municipal amb la visita de la UD Las Palmas.