Reus acull el Campionat de Catalunya de Gups Xou i Quartets de patinatge artístic

Els dies 16 i 17 de febrer el Pavelló Olímpic serà escenari de l'actuació de patinadors de primer nivell mundial
Reus acull el Campionat de Catalunya de Gups Xou i Quartets de patinatge artístic | RFEP

 

 

El pròxim cap de setmana del 16 i 17 de febrer, el Pavelló Olímpic Municipal de la capital del Baix Camp acollirà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic. Prop de 700 esportistes de primer nivell s'aplegaran al recinte per competir en les modalitats de Grups de xou i de Quartets.

 

D'aquesta manera, 48 equips de les modalitats de Grups Grans, Grups Petits, Grups Júnior i Quartets competiran pels títols catalans que la temporada passada van guanyar respectivament el CPA Olot, el CP L'Aldea, el Reus Deportiu i el Foment Cardoní.

 

Durant la jornada de dissabte, es duran a terme les competicions de Quartets (de 16.55 a 17.55 h) i Grups Grans (de 18.10 a 19.40 h); mentre que diumenge es disputaran les de Grups Petits (de 16.05 a 18.35 h) i Grups Júnior (de 18.50 a 20.15 h).

 

 

 

 

 

Campionat amb els millors del món

Tot i ser un torneig d'equips catalans, és alhora un campionat amb representants dels millors clubs de patinatge artístic del món, ja que entre els participants hi trobem ors, plates i bronzes dels últims Mundials.

 

Així doncs, en la categoria de Grups Grans es preveu un altre espectacular duel entre el CPA Olot i el CPA Girona, vigents campió i subcampió del món. En Grups Petits es tornaran a trobar el CP L’Aldea i el PA Maçanet, bronze i plata en els dos últims Mundials. En Grups Júnior, el Reus Deportiu, campió d’Europa, i el CP Bescanó, poden repetir el frec a frec d’anteriors competicions, mentre en Quartets es preveu força rivalitat entre el CP Bescanó i l’AP Lliçà de Vall.

 

El campionat es podrà seguir en directe a través de les televisions locals de la Xarxa, que oferiran en directe les competicions de Grups Grans i Grups Petits i tot el campionat per streaming per la seva plataforma Xala. Si bé, encara queden entrades a la venda per tan sols 10 euros que es poden adquirir a través de www.ticketea.com i a les taquilles del pavelló.

 

El conjunt Quartet del Reus Deportiu, sotscampió estatal. | Reus Deportiu