El Reus Deportiu vol un Palau infernal per evitar l’eliminació europea

El Reus Deportiu Miró fa una crida al públic roig-i-negre amb una promoció de dues entrades per només cinc euros per intentar omplir el Palau dissabte davant el Lodi

La primera final de la temporada ja ha arribat. Ho fa abans de la disputa de la Copa del Rei a Reus, una de les cites de la campanya 2018-2019 marcades amb foc a l’agenda del Carrer Antoni Gaudí de la capital del Baix Camp. El Reus Deportiu Miró afrontarà dissabte a les 21.00 hores un dels partits que pot marcar el futur de l’any competitiu amb la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga Europa, moment on el conjunt dirigit per Jordi Garcia cauria eliminat de les competicions europees si perd contra el Wasken Lodi italià. I per intentar donar un cop de mà als cinc jugadors sobre la pista, es buscarà aconseguir l’ambient infernal de les grans nits al Palau d’Esports.

Dues entrades per cinc euros

La intenció del club és ben clara: omplir el Palau. El camí per aconseguir-ho, també. L’entitat presidida per Mònica Balsells ha engegat una promoció de dues entrades per cinc euros per motivar la ciutat de Reus a assistir a les graderies del Palau d’Esports. El club també ha realitzat un muntatge audiovisual recordant les grans nits a ‘La Bombonera’ del Baix Camp. Realment no cal anar molt lluny en la memòria col·lectiva per ser conscients de la importància d’unes graderies plenes que pressionin el rival. Va ser la temporada passada, en el matx de tornada dels quarts de final de la Lliga Europea amb el conjunt ganxet remuntant un 4-1 advers davant el Liceo. La golejada final (7-1) demostra que la unió Palau-equip pot superar muntanyes. El repte d’aquest dissabte no és tant difícil però no serà assequible. Cal guanyar el Wasken Lodi per dos o més gols de diferència. El 3-1 contrari en el matx d’anada obliga els reusencs a guanyar per aquesta diferència si volen equilibrar o superar el 'goal-average' particular.

 

Els italians són ara segons amb set punts, un menys que el Reus Deportiu Miró. Si els roig-i-negres guanyessin per la mínima, passarien davant a la taula però estarien obligats a guanyar en la darrera jornada a la pista del Porto si volen conservar la segona posició davant la presumible victòria del Lodi contra el Saint Omer francés. Si es guanyés només per dos, el 'goal average' particular quedaria empatat i caldria mirar el general (-1 pels dos actualment) per decidir qui va per davant a la taula en la darrera jornada en cas d'empat a punts. Si el triomf fos per tres o més gols, un empat a Portugal en la darrera jornada de la fase de grups serviria al Reus per conservar la segona plaça i classificar-se pels quarts de final de la competició.