Reus acollirà la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei patins

El Pavelló Olímpic de Reus serà la seu conjunta de la Copa del Rei i de la Reina després de l’anunci realitzat per la FEP
Pavelló Olímpic, Reus | Joan Alfons López

La Federació Espanyola de Patinatge acaba d’anunciar que la ciutat de Reus serà la seu de les fases finals de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d’hoquei patins de la temporada actual, la 2018-2019. L’estament presidit per Carmelo Paniagua ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de la ciutat de Reus per esdevenir la seu del torneig que se celebra cada any a finals de febrer. En aquesta ocasió, les dates escollides són els dies 21, 22, 23 i 24, corresponent a dijous, divendres, dissabte i diumenge de la darrera setmana complerta del mes de febrer.

Seu única per a totes les ‘copes’

La capital del Baix Camp passarà a la història aquest 2018 per ser la primera ciutat que esdevingui seu de totes les versions de la competició monàrquica. El Pavelló Olímpic acollirà la Copa del Rei d’hoquei patins però també serà la seu de la Copa de la Reina, sent el primer cop que ambdues competicions se celebrin en el mateix punt geogràfic. Per acabar d’adobar l’espectacle esportiu, també se celebrarà la Minicopa, torneig d’hoquei base que va iniciar-se l’any 2016 a Reus.

 

Pavelló Olímpic, Reus | Joan Alfons López

Aquest serà el tercer cop que Reus aculli la Copa del Rei en els darrers tretze anys. En aquest segle, el Pavelló Olímpic va veure una Copa del Rei l’any 2005 i l’any 2016, resultant ambdós cops guanyador el FC Barcelona davant el Club Patí Vic. Les instal·lacions del Barri Fortuny també han acollit el Mundial de Patinatge l’any 2014 i la Copa Intercontinental l’any 2011. A més, van ser seu dels Jocs Olímpic de Barcelona 92.

Cal recordar que per a la Copa del Rei i de la Reina es classificaran els primers vuit equips de l’OK Lliga masculina i femenina un cop finalitzi la primera volta d’ambdós campionats.

"L'acord per salvar el CF Reus, a un punt d'aconseguir-se" "OK Lliga - Jornada 11: Exigència per al Reus Deportiu i obligació per al Vendrell"