La 38a Olimpíada Escolar de Reus, a punt

La capital del Baix Camp serà l’escenari, un any més, de l’Olimpíada Escolar que agruparà més de 50 centres educacions i uns 2.300 participants
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la inauguració d'una Olimpíada Escolar | Joan Alfons López

Reus tornarà a ser aquest mes de març l’epicentre del Camp de Tarragona de l’esport escolar. La capital del Baix Camp donarà divendres a les 19.00 hores el tret de sortida a la 38a edició de l’Olimpíada Escolar amb la cerimònia d’inauguració que es desenvoluparà al Pavelló Olímpic del Barri Fortuny amb l’arribada de la flama, l’encesa del peveter i la hissada de bandera habitual.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La torxa olímpica, pels carrers

L’acte començarà a les portes de l’Ajuntament de Reus quan doni inici el trasllat del foc olímpic cap al Pavelló municipal. Diferents participants de l’Olimpíada faran una cursa de relleus passant-se la torxa fins a l’arribada a les instal·lacions del Barri Fortuny on esperaran quasi un centenar de capitans i capitanes dels 51 centres escolars de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre participants per donar inici a la cerimònia que comptarà amb els parlaments de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, del President del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria i del regidor d’Esports, Josep Cuerba. L’arribada de la bandera olímpica i la recollida dels diplomes de participació seran els altres moments destacats de la cerimònia.

La 38a edició de l’Olimpíada Escolar tindrà lloc a diferents instal·lacions esportives de la ciutat de Reus fins al pròxim 27 de març i, com és habitual, és una trobada reservada per a les categories aleví i benjamí on s’espera la participació d’uns 2.300 escolars en un llistat de disciplines on destaquen les novetats del tennis taula i dels escacs, sense oblidar les cites ja habituals: atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, natació, cursa familiar, tennis, patinatge, hoquei, minibàsquet, futbol set, bitlles catalanes, futbol sala i minihandbol.

"😷 IMPORTANT: La dràstica mesura del Comitè Europeu d’hoquei davant el coronavirus" "🏑 HOQUEI: Assegurar l'objectiu de la fase regular de l’OK Lliga, a 50 minuts"