Els jugadors del CF Reus B Cambrils comencen a cobrar parcialment

Un petit grup de futbolistes del CF Reus B Cambrils cobren part de les mensualitats que se’ls hi deu. La plantilla, a l’espera que els pagaments es vagin completant
El CF Reus B Cambrils sembla que veu la llum al final del túnel | CF Reus

 

Sembla que aquest cop va de debò. Alguns integrants de la plantilla del CF Reus B Cambrils ja han vist com l’entitat ha realitzat una transferència de diners als seus comptes bancaris corresponents a les nòmines que el club tenia pendents amb ells des de principis de temporada. Tot i que es tracta d’una xifra reduïda a hores d’ara (serien tres o quatre jugadors), aquest sembla el primer pas de Clifton Onolfo en convertir-se en realitat per aconseguir regularitzar la situació econòmica de la plantilla i suposa una injecció d’esperança per a una plantilla que ha competit durant tres quartes parts del torneig sense percebre un euro.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Pagaments molt parcials

Al fet de que no tots els integrants de l’equip han cobrat, cal sumar que aquells que ho han fet no han vist satisfets els seus deutes en la seva totalitat. Han rebut diners del club, sí, però no la totalitat de les sis nòmines degudes. Actualment regna el desconcert entre els jugadors i ni ells mateixos tenen clar aquells que sí que han cobrat i aquells que no, a més de sospitar que únicament s’ha realitzat l’abonament d’una de les nòmines pendents. Per aquest motiu, els jugadors han decidit mantenir una actitud passiva fins que tot s’aclareixi i guardaran silenci a l’espera que en les pròximes hores es produeixin esdeveniments.

 

S’espera que durant la jornada d’avui segueixin caient pagaments a altres futbolistes i, en el millor dels casos, completar els pagaments pendents de totes les mensualitats a tots els futbolistes. En aquest sentit s’ha manifestat el davanter Rubén Enri al seu perfil de Twitter: «Sí, hem començat a cobrar però s’ha d’esperar a veure quants mesos es cobren i qui cobra. Quan sapiguem, direm quelcom com a equip». Per tant, cal esperar al fet que les transferències es completin per veure la versió oficial dels futbolistes. Cal recordar que la plantilla del CF Reus B Cambrils la formen disset jugadors després de les baixes patides durant el mercat d’hivern.