El Nàstic i Riuada Solidària al Francolí, de la mà

El taquillatge del Nàstic-Villarreal B es donarà a Riuada Solidària al Francolí

El club grana donarà els diners de taquilla del partit de diumenge a Riuada Solidària després dels aiguats que van afectar sis municipis pròxims al riu Francolí

El Club Gimnàstic ha anunciat que els diners que generin les taquilles del Nou Estadi el pròxim diumenge a les 12.00 hores en el duel dels grana davant el Villarreal B anirà destinat íntegrament a Riuada Solidària al Francolí, iniciativa que va néixer de la resposta ciutadana per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada del riu Francolí el passat 22 d’octubre amb l’objectiu d’ajuda per revifar els negocis locals i refer les parts afectades dels diferents municipis del nostre territori.

També s'acceptaran donacions

Josep Maria Andreu i Lluís Fàbregas, president i director general del Nàstic respectivament, s’han reunit amb diferents representants dels sis municipis afectats per les riuades. La trobada ha tingut lloc a les instal·lacions del Nou Estadi i han assistit l’alcalde de Vilanova de Prades, Artur Miró; l’alcalde de Vallclara, Rosendo Puig; l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal; el regidor de Vimbodí i Poblet, Gerard Cava; el regidor de Montblanc, Francesc Vinyas; l’alcalde de Vilaverd, Antoni Anglès i el representant de la plataforma Riuada Solidària al Francolí, Oscar Palau.

Més enllà de donar tot el taquillatge, tots els abonats i aficionats del Nàstic podran realitzar el seu donatiu a una parada que s’instal·larà a l’accés principal al Nou Estadi. Cal recordar que els preus de les entrades són de 10 euros a les graderies de Gol de Mar i Gol de Muntanya, 15 euros la zona de preferent i 25 la tribuna. A més, els veïns de Vilanova de Prades, Vallclara, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc i Vilaverd tindran un descompte del 50% en les entrades a les localitats situades darrere de la porteria.


Comentaris