Roberto Heras, cap visible del Campus Melcior Mauri Costa Daurada 2019

Heras, exciclista professional guanyador de la Vuelta a Espanya en quatre ocasions, serà el convidat de luxe en l’edició del 2019 del Campus Melcior Mauri

 

La cinquena edició del Campus Melcior Mauri Costa Daurada comptarà amb la presència destacada de Roberto Heras, exciclista professional fins al 2005. El de Salamanca de 45 anys, exintegrant d’equip com el Kelme, l’US Postal o el Liberty Seguros i guanyador de quatre edicions de la Vuelta a Espanya, és el guía estrella del campus aquest 2019 que se celebrarà del 28 al 31 de març amb el Cambrils Park Sport Village com a allotjament oficial i centre neuràlgic i logístic de l’esdeveniment. Heras participarà en les tres sortides en bicicleta per grups i nivell i realitzarà xerrades tècniques i conferències sobre aquest esport a tots els presents.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Campus Melcior Mauri Costa Daurada arriba aquest 2019 amb el mateix objectiu d’anys anteriors: apropar el ciclisme de primer nivell per aficionats que vulguin compartir i gaudir de quatre dies amb exprofessional d’aquest món. Organitzat per Cycling Costa Daurada i Melcior Mauri, la cinquena edició de l’esdeveniment ja compta amb la participació confirmada d’una seixantena de persones procedents de Catalunya, Espanya, França, Irlanda i Anglaterra. La llista d’inscrits encara rondarà oberta fins dijous 21 de març. Es pot consultar tota la informació i formalitzar les darreres inscripcions al web oficial del campus www.campusmelciormauri.com.

 

Roberto Heras, guanyador de quatre edicions de la Vuelta, el protagonista d'enguany | Marcos Cabrera

 

Tres categories per a tres tipus de participants

Els recorreguts del campus estan adaptats per als nivells dels seus participants. Dividit en etapes curtes, llargues i l’extra llarga, set seran les sortides per als ciclismes. Divendres 29 es realitzarà una etapa curta de 90 km amb l’ascensió a l’Albiol i el descens del Coll de La Mussara i una etapa llarga amb 112 km posterior al Coll de La Batalla, passant per Alcover abans d’iniciar la pujada a Montral.

 

Dissabte es realitzarà una etapa curta inicial de 125 km, considerada l’etapa reina del campus pedalejant per la comarca d’El Priorat i que inclourà un lleuger dinar a Cornudella de Montsant abans d’arribar a Cambrils. L’etapa llarga de la jornada del dia 30 serà de 160 km endinsant-se en el Parc Natural d’El Montsant. Precisament dissabte es realitzarà l’etapa més dura: 172 km rodejant el Parc Natural d’El Montsant, recorrent carreteres sense trànsit amb unes pujades i baixades constants per, posteriorment, pujar a Siurana.

 

Roberto Heras (Salamanca, 45 anys) serà el ciclista convidat en el Campus Melcior Mauri Costa Daurada 2019 | CampusMelciorMauri.com

 

I diumenge es posarà punt final al Campus amb una etapa curta de 96 km pujant per primer cop el Camí de Gavadà i baixant pel Coll de Fatxes per Pratdip. L’etapa llarga serà de 110 km que repetirà el recorregut de l’etapa curta però afegint una ruta sobre asfalt cap a Colldejou.